Ειδήσεις

Στο φως βίντεο με συγκρούσεις νεαρών στο Ηράκλειο

Το γύρο του διαδικτύου κάνει ένα βίντεο που καταγράφει τις συγκρούσεις που σημειώθηκαν την Τρίτη 15/1 στο Ηράκλειο ανάμεσα σε μέλη της Χρυσής Αυγής και άτομα του αντιεξουσιαστικού χώρου.

Οι συμπλοκές έλαβαν χώρα στη συμβολή της λεωφόρου 62 Μαρτύρων με τη Μίνωος γύρω στις 7 το απόγευμα. Την κάμερα κρατούσε ένα μέλος της ομάδας των αντιεξουσιαστών, με την οποία και καταγράφει τη σύγκρουση ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Μια μικρή ομάδα από μέλη της Χρυσής Αυγής που μοίραζε φυλλάδια σε διερχόμενους πολίτες δέχτηκε επίθεση από ομάδα αντιεξουσιαστών αποτελούμενη από αρκετά άτομα, τα οποία ήταν εξοπλισμένα με ξύλα και φορούσαν κουκούλες.

Η σύγκρουση ξεκίνησε με πέτρες και καρέκλες, ενώ στη συνέχεια έλαβε μεγάλες διαστάσεις όταν οι μάχες άρχισαν να γίνονται σώμα με σώμα. Για μερικά λεπτά η περιοχή μετατράπηκε σε πεδίο μάχης. Ξαφνικά όμως όλα σταμάτησαν μόλις φώναξε κάποιος «μπάτσοι, μπάτσοι», δίνοντας σήμα πως στο σημείο έφτασαν αστυνομικές δυνάμεις, οπότε τα μέλη των δύο πλευρών έπρεπε να φύγουν για να γλιτώσουν τη σύλληψη. Στο σημείο έσπευσε μια διμοιρία των ΜΑΤ.

Δείτε το βίντεο:

Σχόλια