default-image

"Ελάτε να γίνουμε πάλι... χείμαρρος"

Αθλητισμός
"Ελάτε να γίνουμε πάλι... χείμαρρος"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι λέσχες φίλων ΟΦΗ «Snakes-4» και «Κρήτες» εξέδωσαν ανακοίνωση και καλούν το φίλαθλο κόσμο να δώσει βροντερό παρών αύριο κόντρα στον Πανιώνιο.

«Να βουλώσουμε στόματα», τονίζουν χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση που αναφέρει: «Πριν από λίγες μόνο μέρες ζητήσαμε πάθος από παίκτες και κόσμο για την νίκη! Το πάθος αυτό μετατράπηκε σε χείμαρρο που έπνιξε τον Άρη και οδήγησε την ομάδα μας σε μια ιδιαίτερα επιβλητική επικράτηση!

Το Σάββατο καλούμαστε να φωνάξουμε ακόμα πιο δυνατά για τον ΟΦΗ μας και να τον οδηγήσουμε, κόσμος και παίκτες ενωμένοι σαν γροθιά, σε μια ακόμη τεράστια νίκη και παράλληλα να βουλώσουμε τα στόματα όλων αυτών που μας είχαν ξεγραμμένους από την αρχή της χρονιάς!

Να δείξουμε στους παίκτες και τον προπονητή ότι τους στηρίζουμε απόλυτα!

Να υπενθυμίσουμε σε όσους αμφισβητούν ομάδα και κόσμο ποιοί είμαστε!

Είμαστε αυτοί που έκαναν απόβαση στην Ρόδο όταν ο ΟΦΗ μας χρειάστηκε!

Είμαστε αυτοί που αγωνίστηκαν με δύναμη και σθένος για την λευτεριά!

Είμαστε αυτοί που δεν έφυγαν ποτέ και που θα γεμίσουμε το Σάββατο το Γεντί Κουλέ και μαζί με τα παλικάρια που μένουν και δεν δειλιάζουν, που τιμούν τη φανέλα με το σήμα του ΟΦΗ, θα στήσουμε ακόμα ένα πάρτι στην κερκίδα και θα πανηγυρίσουμε ακόμα μια νίκη στον αγωνιστικό χώρο!

Τα εύκολα δεν μας ταίριαξαν ποτέ! Είμαστε μπολιασμένοι στα δύσκολα, είμαστε ταγμένοι στις ιδέες και τα ιδανικά που πρεσβεύει ο ΟΜΙΛΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ!

ΥΓ. Έχουμε καθήκον το απόγευμα της Κυριακής να κατακλύσουμε και το Παλατάκι και να  δώσουμε φτερά στα πόδια των παιχτών της ομάδας Μπάσκετ του ΟΦΗ μας! Φορούν κι αυτοί την φανέλα με τον ΟΦΗ στην καρδιά και χρειάζονται την συμπαράσταση και την ώθηση μας».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News