default-image

Στην Α2 απ’ του χρόνου ο Ηρακλής

Σπορ
Στην Α2 απ’ του χρόνου ο Ηρακλής

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στην Α2 βόλεϊ ανδρών θα αγωνίζεται από τη νέα χρονιά ο Ηρακλής, όπως αποφάσισε ο αθλητικός δικαστής, καθώς ο «γηραιός» δεν έχει εξασφαλίσει φορολογική, ασφαλιστική ενημερότητα κ.α. και το πιστοποιητικό συμμετοχής του είχε ανακληθεί από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού.

Η απόφαση του αθλητικού δικαστή, που δεν αποβάλλει τον Ηρακλή από φέτος, όπως πολλοί φοβόντουσαν, στην ουσία δεν προκαλεί πολλά προβλήματα για την τρέχουσα αγωνιστική σεζόν καθώς ο «γηραιός» θα προσφύγει άμεσα στο ΑΣΕΑΔ και η υπόθεση, όπως αναμενόταν, θα τραβήξει πολύ... Ό,τι είναι να γίνει πάντως, θα αφορά την ερχόμενη αγωνιστική χρονιά.

Στο μεταξύ, αναβολή για την Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2013 και ώρα 16:00 πήρε η υπόθεση του Παναθηναϊκού, ο οποίος είχε κληθεί επειδή δεν έχει καταβάλλει ληξιπρόθεσμη οφειλή στον Ανδρέα Ανδρεάδη.

Τέλος, ο δικαστής έδωσε προθεσμία για την κατάθεση υπομνημάτων μέχρι την Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 2013 και ώρα 12.00 σε Μίλωνα και Παμβοχαϊκό, μετά την ένσταση του πρώτου για τον αγώνα που δεν αναβλήθηκε μετά τον θάνατο του Νίκου Σαμαρά.

ΠΗΓΗ: sentragoal.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News