default-image

Dido - "Girl Who Got Away" (video)

Πολιτισμός
Dido - "Girl Who Got Away" (video)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 Μια από τις καλλιτέχνιδες με τις μεγαλύτερες πωλήσεις στην ιστορία στο Ηνωμένο Βασίλειο επιστρέφει με το καλύτερο της album.

Το πολύ-αναμενόμενο τέταρτο album της Dido, 'Girl Who Got Away' κυκλοφορεί στις 4 Μαρτίου από την RCA, με το νέο single "No Freedom" να είναι διαθέσιμο στις 24 Φεβρουαρίου. Ετοιμαστείτε να την ερωτευθείτε ξανά.

Δούλεψε για ακόμα μια φορά με τον αδερφό της Rollo Armstrong - ο οποίος έχει κάνει παραγωγή στο μεγαλύτερο μέρος του album- η Dido επίσης συνεργάζεται με τους Brian Eno, Jeff Bhasker, Rick Nowels και Greg Kurstin δημιουργώντας ένα album με 11 καταπληκτικά, soul-baring, electro-pop, δικά της τραγούδια.

Έχοντας ήδη παρουσιάσει το super track 'Let Us Move On' - στο οποίο συμμετέχει ο πιο καυτός rapper της εποχής, Kendrick Lamar - η Dido θα κυκλοφορήσει το εκπληκτικό νέο single 'No Freedom' στις 24 Φεβρουαρίου.

Στο επίκεντρο του 'Girl Who Got Away' είναι μια τολμηρή δήλωση προθέσεων.  Από το ευφοριακό 'Go Dreaming' μέχρι το πνευματώδες  'End of Night' και το folklore 'Sitting On The Roof Of The World' - όπου η Dido ακτινοβολεί όπως ο ουρανός τη νύχτα -  το 'Blackbird' είναι επίσης πολύ ιδιαίτερο και όσο για τον τίτλο του album; «Είναι ένα από τα αγαπημένα μου τραγούδια στον δίσκο», λέει. «Αλλά υποθέτω ότι επίσης συνοψίζει τα τελευταία χρόνια για μένα. Κάνοντας ένα βήμα πίσω από όλα αυτά και πηγαίνοντας μακριά για να έχω ολόκληρη την ευτυχισμένη περιπέτεια της έναρξης μιας οικογένεια και κάνοντας ένα album που πραγματικά είμαι τόσο περήφανη. Και τώρα δεν μπορώ να περιμένω να του ακούσουν όλοι».

Συνεχίζει «Ήταν ένας απίστευτα διασκεδαστικός δίσκος για να γίνει. Δεν υπήρχε πίεση σε μένα καθόλου. Όλα ήταν τόσο φυσικά και εύκολα. Σε όλους τους άλλους δίσκους που έχω κάνει υπήρξαν πολύ δύσκολες μέρες αλλά αυτή τη φορά δεν υπήρξε καμία τέτοια».

Τα δύο πρώτα album της Dido, τα 'No Angel' και 'Life For Rent' παραμένουν δύο από τα δημοφιλέστερα σε πωλήσεις στην ιστορία της Μεγάλης Βρετανίας και το εντυπωσιακό τρίτο album 'Safe Trip Home' διατήρησε την επιτυχία καθώς οι πωλήσεις έφτασαν τα 29 εκατομμύρια. Τώρα επιστρέφει με το νέο της δίσκο, ζεστή, υποβλητική και γεμάτη με το συναίσθημα των μικρών λεπτομερειών της ζωής, στο 'Girl Who Got Away' είναι κλασσική Dido. Ταυτόχρονα σύγχρονη και διαχρονική.

Είναι η επιστροφή της χρονιάς.

Ολόκληρο το tracklisting του 'Girl Who Got Away':

'No Freedom'

Written by Dido Armstrong and Rick Nowels, produced by Rollo, Dido and Rick Nowels.

'Girl Who Got Away'

Written by Dido Armstrong and Rollo Armstrong. Produced by Dido and Rollo.

3. 'Let Us Move On' feat. Kendrick Lamar   

Written by Dido Armstrong, Rollo Armstrong, Jeff Bhasker, Kendrick Lamar and Pat Reynolds. Produced by Rollo and Dido.

4. 'Blackbird'

Written by Dido Armstrong and Rollo Armstrong. Produced by Rollo and Dido.

5. 'End of Night'

Written by Dido Armstrong and Greg Kurstin. Produced by Greg Kurstin

6. 'Sitting On The Roof Of The World'

Written by Dido Armstrong, Rick Nowels and Rollo Armstrong.  Produced by Rollo and Dido

7. 'Love To Blame'

Written by Dido Armstrong, Rollo Armstrong, John Harrison and Vera Bohl. Produced by Rollo and Dido and P*Nut

8. 'Go Dreaming'

Written by Dido Armstrong, Rollo Armstrong and Rick Nowels. Produced by Rollo and Dido.

9. 'Happy New Year'

Written by Dido Armstrong, Greg Kurstin and Rollo Armstrong. Produced by Greg Kurstin

10. 'Loveless Hearts'

Written by Dido Armstrong and Rollo Armstrong. Produced by Rollo and Dido.

11. 'Day Before We Went To War'

Written by Dido Armstrong, Rollo Armstrong and Brian Eno. Produced by Rollo and Dido.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News