Ειδήσεις

Γεννητούρια στον αέρα

Γεννητούρια στον αέρα στην πτήση από τη Ρωσική πόλη Νοβοσιμπιρσκ προς την πρωτεύουσα της Αρμενίας Γερεβάν με μαμή μια αεροσυνοδό που έδωσε και το όνομα της στο κοριτσάκι το οποίο είδε το πρώτο φως του ήλιου το Σάββατο ως ξαφνικός επιβάτης της πτήσης της αρμενικής εταιρείας Armavia.  

Όπως δήλωσε η ίδια είδε τη γυναίκα να κατευθύνεται προς τις τουαλέτες και κατάλαβε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά. Την ακολούθησε, αντιλήφθηκε τι επρόκειτο να συμβεί και έσπευσε χωρίς δισταγμό να τη βοηθήσει.

Μόλις το αεροπλάνο προσγειώθηκε τη μητέρα και το νεογέννητο τις περίμενε ασθενοφόρο για να τις μεταφέρει στο νοσοκομείο.

Σε δηλώσεις τη η μητέρα εξέφρασε την ευγνωμοσύνη της στην αεροσυνοδό για τη βοήθεια της και στο προσωπικό του ασθενοφόρου και δήλωσε ότι επέλεξε να δώσει στο μωρό της το όνομα Χασμίκ, από την αεροσυνοδό που βοήθησε την 31χρονη να γεννήσει εν πτήσει.

Πρέπει να σημειωθεί ότι η γυναίκα κάνοντας check in είχε δηλώσει ότι ήταν 6,5 μηνών έγκυος, καθώς οι περισσότερες εταιρείες δεν επιτρέπουν σε εγκύους να πετούν μετά την 36η εβδομάδα της κύηση.   

Σχόλια