default-image

Ανακοίνωσε πως είναι λεσβία η Τζόντι Φόστερ

Life
Ανακοίνωσε πως είναι λεσβία η Τζόντι Φόστερ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τέλος σε δεκαετίες έντονων φημών για το σεξουαλικό της προσανατολισμό έδωσε η βραβευμένη με Όσκαρ Τζόντι Φόστερ κατά τη διάρκεια του ευχαριστήριου λόγου της για το βραβείο Cecil B. Demille που έλαβε στην τελετή απονομής των "Χρυσών Σφαιρών".

«Μια και είμαι εδώ πάνω σε εξομολογητική διάθεση, μου ήρθε ξαφνικά η ανάγκη να πω κάτι που ποτέ πριν δεν έχω παραδεχτεί δημόσια. Μια δήλωση που με αγχώνει λίγο. Αλλά όχι όσο την εκπρόσωπο Τύπου μου (...). Η αλήθεια είναι ότι έχω "βγει έξω από την ντουλάπα" περίπου χίλια χρόνια πριν.

Τότε που, ως ένα εύθραυστο νεαρό κορίτσι, το ανακοίνωσα σε μερικούς έμπιστους φίλους και την οικογένειά μου (...). Όσον αφορά γιατί δεν το έκανα πριν; Αν και εσείς έπρεπε να πολεμήσετε ενάντια αντίξοων συνθηκών για μια ζωή που να την αισθάνεστε αληθινή και τίμια, τότε ίσως να εκτιμούσατε την προστασία της ιδιωτικής σας ζωής περισσότερο από οτιδήποτε άλλο».

Αυτό δήλωσε η Τζόντι Φόστερ κατά τη διάρκεια της τελετής απονομής των "Χρυσών Σφαιρών", κλέβοντας την παράσταση τόσο για τη διακριτικότητά της, όσο και για το γεγονός ότι έγινε η πρώτη σταρ που ανακοίνωσε κάτι αντίστοιχο σε τελετή απονομής κινηματογραφικών βραβείων.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News