default-image

Ημερίδα: Αλήθειες και ψέμματα για τα γενόσημα

Υγεία
Ημερίδα: Αλήθειες και ψέμματα για τα γενόσημα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αλήθειες και ψέματα γύρω από τα γενόσημα φάρμακα θα αναλυθούν στην ενημερωτική ημερίδα που διοργανώνει τη Δευτέρα 14 Ιανουαρίου στο Ηράκλειο το τοπικό παράρτημα της Ελληνικής Επιτροπής Διεθνών Σχέσεων και Ανταλλαγών Φοιτητών Ιατρικής (HelMSIC).

Τίτλος της ημερίδας, που θα πραγματοποιηθεί στη δημοτική αίθουσα "Ανδρόγεω", στις 7 το απόγευμα, "Γενόσημα φάρμακα: Πόσα νομίζετε ότι ξέρετε; Τελευταία δεδομένα από Ελλάδα και Ευρώπη". Την ημερίδα θα συντονίσει ο καθηγητής Φαρμακολογίας και μέλος του ΕΣΥΔΥ κ. Αχιλλέας Γραβάνης.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της ημερίδας έχει ως εξής: Μετά το καλωσόρισμα των παρευρισκομένων από τον κ. Γραβάνη, το λόγο θα πάρει πρωτοετής φοιτητής του Τμήματος Ιατρικής Κρήτης που θα κάνει μια εισαγωγή για το "Τι σημαίνει γενόσημο".

Θα ακολουθήσει ομιλία από τη φοιτήτρια του 4ου έτους της Ιατρικής Στυλιανή Πουλή με θέμα "Ελλάδα και Ευρώπη", ενώ οι ομιλίες θα ολοκληρωθούν με τον Σταύρο Παντελάκο, επίσης φοιτητή του 4ου έτους της Ιατρικής Κρήτης, που θα αναπτύξει το θέμα "Η στάση των Ελλήνων ιατρών". Η ημερίδα θα κλείσει με συζήτηση και προβληματισμούς.

Τι είναι η HelMSIC;

Η Ελληνική Επιτροπή Διεθνών Σχέσεων και Ανταλλαγών Φοιτητών Ιατρικής (Hellenic Medical Students International Committee - HelMSIC) είναι ένα ανεξάρτητο σωματείο μη κυβερνητικού, μη κερδοσκοπικού, μη πολιτικού χαρακτήρα. Ιδρύθηκε το 1958 από φοιτητές Ιατρικής και σήμερα αποτελείται από 7 τοπικές επιτροπές, μία σε κάθε πόλη όπου εδράζεται Ιατρική Σχολή. Κύριος σκοπός της είναι οι εκπαιδευτικές ανταλλαγές φοιτητών Ιατρικής και η προώθηση της υγείας.

Περισσότερες πληροφορίες στο επίσημο site www.helmsic.gr.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News