Ειδήσεις

Αύριο η "απάντηση" στο λουκέτο στο ΙΚΑ Αλικαρνασσού

Δεν θα μείνουν με "σταυρωμένα τα χέρια" κάτοικοι και φορείς της Νέας Αλικαρνασσού για το λουκέτο που θα μπει στο ΙΚΑ της περιοχής. Αύριο Δευτέρα στις 18.00 το απόγευμα στη διάρκεια συνάντησης,στην οποία προσκεκλημένοι είναι και εκπρόσωποι φορέων και βουλευτές του νομού, θα αποφασίσουν τη μορφή των κινητοποιήσεων.

Οι ασφαλισμένοι χαρακτηρίζουν παράλογη την απόφαση του υπουργού, ενώ  μεγαλύτερο πλήγμα θα αποτελέσει κυρίως για τους συνταξιούχους που είναι οι πιο συχνοί επισκέπτες του ΙΚΑ Αλικαρνασσού,  το οποίο εξυπηρετεί και όλες τις γύρω περιοχές .

Το υπουργείο Εργασίας μιλάει για ανάγκη αναδιάρθρωσης και συγχώνευσης υπηρεσιών στη γνωστή λογική λιτότητας που ακολουθεί.

Σε απάντηση στο βουλευτή Λευτέρη Αυγενάκη επιβεβαίωσε απόλυτα την είδηση που έσκασε σαν βόμβα, ότι το ΙΚΑ Αλικαρνασσού σύντομα θα νήκει στο παρελθόν.

Ακόμη αναφέρει ότι υπάρχει τακτική συγκοινωνία από τις περιοχές που εξυπηρετεί το ΙΚΑ Ν. Αλικαρνασσού με το κέντρο του Ηρακλείου και το ΙΚΑ Άγιου Μηνά.Ακόμη αναφέρεται η εξοικονόμηση πόρων αφού για τα 2/3 του κτιρίου που χρησιμοποιεί το ΙΚΑ, το μίσθωμα) ανέρχεται στα 9.978 ευρώ.

Οι ασφαλισμένοι απαντούν με πίκρα στα αστεία όπως λένε επιχειρήματα.

Σχόλια