default-image

Άτυχος της τελευταίας προπόνησης ο Χρυσοφάκης

Ποδόσφαιρο
Άτυχος της τελευταίας προπόνησης ο Χρυσοφάκης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Χρήστος Χρυσοφάκης έγινε σήμερα ο έκτος παίκτης του Εργοτέλη που δεν θα μπορέσει να αγωνιστεί στην αναμέτρηση του Βόλου με τον τοπικό Ολυμπιακό...

Μετά τους τραυματίες Γεωργίου, Πλουσή, Ουέλιγκτον, Δασκαλάκη και τον ανέτοιμο Μπρούνο, ο νεαρός από την Ιεράπετρα υπέστη τράβηγμα στη σημερινή τελευταία προπόνηση (!) και τέθηκε νοκ άουτ.

Έτσι στην αποστολή για το παιχνίδι στο Πανθεσσαλικό Στάδιο συμπεριλήφθησαν οι Αθανασίου, Καβουσάκης, Τζανακάκης, Γιοβάνοβιτς, Σαρρής, Κοζορώνης, Πίτσος, Κανδηλάκης, Ρομάνο, Γκαντιάγκα, Μπουχαλάκης, Χαντί, Λαμπίν, Ευαγγέλου, Ρέντζας, Ζάχορα και Δωματάς.

Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε λοιπόν το πρωί με την ατυχία που προαναφέραμε, οι παίκτες γευμάτισαν στη συνέχεια στο ξενοδοχείο “Lato” και στη συνέχεια αναχώρησαν για την Αθήνα για να ταξιδέψουν οδικώς για την πρωτεύουσα της Μαγνησίας.

Το κλίμα στον σύλλογο είναι αρκετά καλό μετά από τις εξελίξεις μέσα στην εβδομάδα και παρά τα αγωνιστικά προβλήματα Γκόγκιτς και παίκτες πιστεύουν στο θετικό αποτέλεσμα ξέροντας πως αν πάρουν "διπλό" στο Βόλο-όσο δύσκολο και αν είναι αυτό-θα μείνουν μόνοι πρώτοι στη βαθμολογία της Football League...

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News