default-image

Τέλος η Εθνική για Αντεμπαγιόρ

Αθλητισμός
Τέλος η Εθνική για Αντεμπαγιόρ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η απόφαση της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας του Τόγκο να αλλάξει την αποστολή του προπονητή της χώρας για το Κύπελλο Εθνών Αφρικής ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι για τον Εμανουέλ Αντεμπαγιόρ.

Ο επιθετικός της Τότεναμ συναντήθηκε με τον πρόεδρο της ομοσπονδίας πριν από μερικές ημέρες και πείστηκε να επιστρέψει στην εθνική ομάδα της χώρας, στην προσπάθεια που κάνει να αφήσει πίσω της τις πρόσφατες εσωτερικές διαμάχες. Εξάλλου, ο ομοσπονδιακός τεχνικός Ντιντιέ Σις επέστρεψε στις υποχρεώσεις του έπειτα από την καταβολή οφειλομένων 3 μηνών.

Παρ' όλα αυτά, η 23άδα που επέλεξε ο 58χρονος Γάλλος προπονητής για να εκπροσωπήσει την αφρικανική χώρα στην κορυφαία ποδοσφαιρική διοργάνωση της "μαύρης Ηπείρου" δεν περιελάμβανε τον αρχηγό της ομάδας και αρχισκόρερ με 26 γκολ.

Ο Αντεμπαγιόρ δεν γνώριζε πως δεν βρισκόταν μεταξύ των επιλογών του προπονητή του, αλλά ήταν επιλογή της ομοσπονδίας στην αποστολή. Σύμφωνα με τη γαλλική εφημερίδα "Equipe", όταν το έμαθε, ανακοίνωσε πως δεν επιθυμεί να συμμετάσχει στη διοργάνωση που θα διεξαχθεί μεταξύ 19 Ιανουαρίου και 10 Φεβρουαρίου και πως αποτελεί οριστικά παρελθόν για την εθνική ομάδα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News