default-image

Λύνει τα προβλήματα του WiFi η Apple

Επιστήμη
Λύνει τα προβλήματα του WiFi η Apple

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Apple κυκλοφόρησε μία αποκλειστική αναβάθμιση για τις συσκευές iPhone 5 και iPad mini. Η έκδοση iOS 6.0.2 διορθώνει τα όποια προβλήματα ταχύτητας και συνδεσιμότητας παρουσίασαν οι κεραίες WiFi των παραπάνω συσκευών.

Οι χρήστες θα μπορέσουν να «κατεβάσουν» την καινούρια έκδοση είτε μέσω των iTunes, είτε με την τεχνολογία OTA (over-the-air).

Πολλοί χρήστες επισήμαναν τα προβλήματα στο επίσημο forum της Apple με το χρήστη Motyoj να τονίζει: «είχα πολλά προβλήματα με το WiFi στο iPhone 5 που δεν κατάφερα να λύσω, η Apple αντικατέστησε την συσκευή μου αλλά και η καινούρια δεν μπορώ να πω ότι τα πηγαίνει καλύτερα από την προηγούμενη».

Από την άλλη, ο harshacg αναφέρθηκε στα προβλήματα του iPad mini λέγοντας «αντιμετωπίζω πολλές αποσυνδέσεις με το iPad mini που έχω, μόλις απομακρυνθώ ελάχιστα από την περιοχή του WiFi router, συνεχώς λαμβάνω το μήνυμα "Unable To Connect" (η σύνδεση απέτυχε)».

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Apple αντιμετωπίζει προβλήματα με τη λειτουργία ασύρματης σύνδεσης.

Νωρίτερα το Σεπτέμβριο, η εταιρία είχε κυκλοφορήσει και μία άλλη διόρθωση που αφορούσε ένα πρόβλημα με τα δεδομένα δικτύου για το iPhone 5, με το συγκεκριμένο bug να εντοπίζεται κυρίως στις συσκευές που χρησιμοποιούσαν τις συνδέσεις της Verizon και συνέχιζαν να μεταφέρουν δεδομένα 3G, ακόμα και όταν το WiFi ήταν ενεργοποιημένο.

Πηγή: techit.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News