default-image

Χειροπέδες σε πέντε στον Πύργο για χρέη

Κρήτη
Χειροπέδες σε πέντε στον Πύργο για χρέη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Την ερχόμενη Δευτέρα αναμένεται να απολογηθούν, μετά από προθεσμία που ζήτησαν και πήραν, οι 4 γυναίκες κι ένας άνδρας, που συνελήφθησαν την περασμένη Τρίτη το πρωί στην ευρύτερη περιοχή του Πύργου του δήμου Αρχανών-Αστερουσίων, για χρέη προς το Δημόσιο.

Το ύψος των οφειλών των πέντε αγροτών, ηλικίας από 31 έως 70 ετών, ανέρχεται συνολικά στο χρηματικό ποσό των 546.269ευρώ.

Συγκεκριμένα, οι αστυνομικοί του Τμήματος Πύργου, συνέλαβαν την περασμένη Τρίτη από το Χαράκι μια 70χρονη για χρέη προς το Δημόσιο, ύψους 173 χιλιάδων ευρώ.

Επίσης, από το ίδιο χωριό βρέθηκαν στα κρατητήρια μια 31χρονη που χρωστά 114 χιλιάδες ευρώ, μια 56χρονη για οφειλές 60 χιλιάδων ευρώ και μια 45χρονη, επίσης αγρότισσα, για οφειλές προς το Δημόσιο, ύψους 105 χιλιάδων ευρώ.

Η αστυνομική επιχείρηση συνεχίστηκε την ίδια ημέρα και στο Μελιδοχώρι, όπου φόρεσε χειροπέδες ένας 37χρονος, διότι χρωστά στο Δημόσιο 92 χιλιάδες ευρώ.

Οι πέντε αγρότες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου και παραπέμφθηκαν στο Αυτόφωρο Τριμελές, από το οποίο χθες πήραν προθεσμία για να απολογηθούν την ερχόμενη Δευτέρα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News