default-image

"Δεν μας τρομάζει η βίλα Αμαλίας, αλλά τα 300 ευρώ μισθός..."

Χανιά
"Δεν μας τρομάζει η βίλα Αμαλίας, αλλά τα 300 ευρώ μισθός..."

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εδώ και ημέρες γινόμαστε μάρτυρες της πιο σκληρής μνημονιακής, ακραίας επιχείρησης κατασυκοφάντησης και καταστολής των κινημάτων, της πιο σκληρής επίθεσης ενάντια σε όποιον αντιστέκεται, αναφέρει το στέκι μεταναστών Χανίων που σημειώνει:

Σε αυτό το πλαίσιο, τα τάγματα εφόδου του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, με μια εντυπωσιακή επιχείρηση που περιλάμβανε ΜΑΤ, ΕΚΑΜ και άπειρα χημικά, εκκένωσαν τόσο τη Villa Amalias, όσο και την κατάληψη Σκαραμαγκά, και να συνέλαβαν τους "τρομοκράτες".

Στο σχέδιο συμμετέχουν, βέβαια, σχεδόν σύσσωμα τα ΜΜΕ: «Τέλος στην Ανομία», λένε στον Σκάι, «Επιτέλους νομιμότητα στο κέντρο της Αθήνας» μεταδίδουν στο MEGA. Ξεχνάνε, ωστόσο, να μας εξηγήσουν πόσο νόμιμα εκπέμπουν αυτά και με πιο τρόπο παίρνουν δάνεια.

Όπως επίσης ξεχνούν να μας εξηγήσουν πως η εκκένωση χώρων με πολιτική και πολιτιστική δράση βελτιώνει τη δική μας ζωή. Με πιο τρόπο τέτοιες επιχειρήσεις βοηθούν να αντιμετωπίσουμε τον πιο δύσκολο χειμώνα που έζησε η ελληνική κοινωνία τα τελευταία 40 χρόνια.

Εμάς δεν μας ενοχλούν η Βίλα και η Σκαραμαγκά. Εμάς δεν μας ενοχλούν οι μετανάστες. Εμάς δεν μας τρομοκρατούν οι βίαιοι συνδικαλιστές.

Μας τρομάζει που παίρνουμε 300 ευρώ.

Μας τρομοκρατεί που δεν έχουμε να βάλουμε πετρέλαιο.

Μας τρομάζει η ανεργία.

Εμάς μας πανικοβάλει που στους δρόμους των Χανίων στοιβάζονται άνθρωποι χωρίς στέγη.

Και έχουμε δίκιο. Εμείς που δεν θέλουμε ούτε έναν άνθρωπο στο Δρόμο!

Εμείς που θα καταλάβουμε όλα τα άδεια κτίρια, γιατί σε εμάς ανήκουν.

Εμείς δουλεύουμε, εμείς δεν χρωστάμε σε κανέναν, σε εμάς ανήκουν όλα.

Σε πείσμα των συκοφαντών μας, εμείς αντιστεκόμαστε.

Αντίσταση, αλληλεγγύη, αυτοοργανώση

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News