default-image

Με Αρκά συνεχίζει τις παραστάσεις του το ΔΗΠΕΘΕ Κρήτης

Πολιτισμός
Με Αρκά συνεχίζει τις παραστάσεις του το ΔΗΠΕΘΕ Κρήτης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πρεμιέρα με τη θεατρική παράσταση "Εχθροί εξ αίματος" του Αρκά θα κάνει την επόμενη Παρασκευή 18 Ιανουαρίου το Δημοτικό Περιφερειακό Θέατρο Κρήτης (ΔΗΠΕΘΕΚ).

Η παράσταση ανεβαίνει σε σκηνοθεσία-μουσική επιμέλεια του Μανώλη Σορμαΐνη, σκηνικά-κοστούμια-φωτισμούς του Αντώνη Χαλκιά. Τους ρόλους του έργου ερμηνεύουν οι ηθοποιοί Νίκος Αξιώτης, Γιώργος Αραχωβίτης, Μανώλης Σορμαΐνης.

Παραστάσεις θα δίνονται για το κοινό αλλά και για τα σχολεία της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, ενώ η παράσταση θα ταξιδέψει και σε όλο το νησί. Η πρεμιέρα για τα σχολεία της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης έχει προγραμματιστεί την Τρίτη 15 Ιανουαρίου, ενώ για το κοινό η πρεμιέρα θα δοθεί την Παρασκευή 18 Ιανουαρίου, στο Βενιζέλειο Ωδείο Χανίων.

Παραστάσεις θα δίνονται κάθε Παρασκευή και Σάββατο στις 9 το βράδυ και κάθε Κυριακή και Δευτέρα στις 7:30 το απόγευμα. Πληροφορίες δίνονται στα γραφεία του θεάτρου (τηλ. 28210/44.256-28210/23.333) όλες τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.

Περίληψη

Στο νοσοκομείο, ύστερα από ένα τροχαίο ατύχημα, ο οργανισμός βρίσκεται σε κώμα. Κι ενώ τα ευγενή όργανα δίνουν τη μάχη της ζωής, το Παχύ και το Λεπτό Έντερο, δύο άσπονδοι φίλοι, προσπαθούν να εκτιμήσουν την κατάσταση, από την οποία εξαρτάται άμεσα και η δική τους επιβίωση. Το Δεξί Νεφρό τούς παρέχει πληροφορίες, δεν ξέρουν όμως αν πρέπει να το εμπιστευθούν.

Οι θεωρίες συνωμοσίας δίνουν και παίρνουν, όπως και τα σατανικά σχέδια εκδίκησης, πάνω απ' όλα όμως πλανιέται η μεγάλη απειλή ότι το τέλος μπορεί να μην είναι και μακριά: γιατί ο μεγάλος αρχηγός, ο Εγκέφαλος, είναι αλκοολικός κι έχει βαρέσει διάλυση.

Χρυσός χορηγός του ΔΗΠΕΘΕ Κρήτης είναι οι ΑΝΕΚ LINES.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News