default-image

Πήρε Πάντιτς ο Ίκαρος Καλλιθέας

Μπάσκετ
Πήρε Πάντιτς ο Ίκαρος Καλλιθέας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δεν πέρασαν παρά λίγα λεπτά από την ανακοίνωση απομάκρυνσης του Έιβις Ουάιατ από τον Ίκαρο και η ομάδα της Καλλιθέας ανακοίνωσε και τον αντικαταστάτη του.

Έτσι, παίκτης του Ίκαρου Καλλιθέας είναι και επίσημα από την Πέμπτη (10/1) ο Μλάντεν Πάντιτς, με την διοίκηση της ΚΑΕ να ανακοινώνει την απόκτηση του σέρβου σέντερ μέχρι το τέλος της τρέχουσας σεζόν. Ο Πάντιτς θα κάνει ντεμπούτο στον επερχόμενο εντός έδρας αγώνα με τον Πανελευσινιακό (12/1).

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ:

"Παίκτης του Ικάρου είναι ο Μλάντεν Πάντιτς, ο οποίος το μεσημέρι της Πέμπτης (10/1) υπέγραψε το συμβόλαιο του μέχρι το τέλος της σεζόν στα γραφεία του συλλόγου, παρουσία του μάνατζερ της ομάδας Νίκου Λατρόβαλη.

Το «letter of clearance» έφθασε από την Σερβική ομοσπονδία και το δελτίο του αναμένεται να εκδοθεί πριν τον αγώνα με την Ελευσίνα, απέναντι στην οποία θα κάνει το ντεμπούτο του με τη φανέλα του Ικάρου.

"Είμαι ενθουσιασμένος που επιστρέφω στο Ελληνικό πρωτάθλημα και μάλιστα σε μια ομάδα με την εξέλιξη που έχει ο Ικαρος τα τελευταία χρόνια", ήταν η πρώτη κουβέντα του Πάντιτς, ο οποίος είχε αγωνισθεί τη σεζόν 2008-09 στην Καβάλα.

"Ξέρω ότι η ομάδα προέρχεται από ένα σερί τριών ηττών, αλλά την ίδια στιγμή γνωρίζω πως έχει καλό προπονητή και καλό ρόστερ.

Οπότε αυτό που θα προσπαθήσω να κάνω, είναι να την βοηθήσω να επιστρέψει στον δρόμο των επιτυχιών και να έχουμε μια καλή σεζόν.

Αλλωστε το πρωτάθλημα έχει μεγάλο δρόμο και θα θέλαμε να τον κάνουμε ακόμα… μεγαλύτερο, φθάνοντας στα πλέι-οφ. Δεν χρειάζεται, όμως, να κοιτάμε τόσο μακριά.

Πρέπει να δουλέψουμε σκληρά και ιδίως εγώ για να προσαρμοστώ γρήγορα στην ομάδα. Θέλω να ευχαριστήσω τον προπονητή και τη διοίκηση για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν".

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News