default-image

Νέα σύλληψη για τη "μαφία" του χασίς

Κρήτη
Νέα σύλληψη για τη "μαφία" του χασίς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νέα σύλληψη προστέθηκε από τα ξημερώματα στο φάκελο της  υπόθεσης για τη  μαφία του χασίς στην Κρήτη. Μετά από επιχείρηση της Ομάδας Ειδικών αποστολών Κρήτης στο Βραχάσι, στα χέρια της ΕΛΑΣ έπεσε ένα ακόμη μέλος της διαβόητης οικογένειας η οποία κινούσε τα νήματα της εγκληματικής οργάνωσης με έδρα το Λασίθι που εξαρθρώθηκε τους προηγούμενους μήνες.

Πρόκειται για ένα 43χρονο ο οποίος αν και είχε κλιθεί επανειλημμένα από την Ανακρίτρια Λασιθίου να καταθέσει στο πλαίσιο της κυρίως ανάκρισης για την πολύκροτη υπόθεση, δεν παρουσιάστηκε. Σε βάρος του εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης το οποίο εκτέλεσαν το πρωί άνδρες των ειδικών δυνάμεων οι οποίοι σύμφωνα με πληροφορίες συνάντησαν τις σφοδρές αντιδράσεις των συγγενών του κατηγορουμένου.

Πληροφορίες αναφέρουν μάλιστα πως τη σύλληψη του 43χρονουςο ακολούθησε «καρεκλοπόλεμος». Στη διάρκεια της αστυνομικής επιχείρησης οι αστυνομικές αρχές προχώρησαν και σε άλλες προσαγωγές. Ανάμεσα στα άτομα αυτά είναι και ο ανήλικος γιός του κατηγορουμένου ο οποίος οδηγήθηκε στην ασφάλεια για αντίσταση κατά της αρχής, με τον ίδιο όμως σύμφωνα με πληροφορίες να εγκαλεί τους αστυνομικούς για «υπερβάλλοντα ζήλο»

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News