default-image

Καταγγελίες για καύση "πυρήνα" στο Ηράκλειο

Κρήτη
Καταγγελίες για καύση "πυρήνα" στο Ηράκλειο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Λίγο η συζήτηση περί αιθαλομίχλης και επιπτώσεων από την καύση ξύλου στις πόλεις λίγο οι οσμές από τις καμινάδες , λίγο οι γνώριμες διενέξεις μεταξύ γειτόνων....και η δημοτική αστυνομία και στο Ηράκλειο άρχισε το τελευταίο διάστημα να δέχεται "βροχή" τηλεφωνημάτων από πολίτες με επίκεντρο τις νέες μεθόδους θέρμανσης.

Πριν την κακοκαιρία οι πολίτες περιορίζονταν σε ερωτήσεις κάποιες από τις οποίες ήταν κυριολεκτικά διερευνητικές,  του τύπου , αν ο γείτονας έχει το δικαίωμα να έχει τζάκι και ποιες είναι οι απαραίτητες προϋποθέσεις. Και αρκετές από αυτές ήταν χωρίς καμία βάση και υπόσταση και υποκινούμενες από προσωπικές διαφορές γειτόνων.

Μέσα στην κακοκαιρία ωστόσο κάποιοι προχώρησαν και σε καταγγελίες και είναι ενδεικτικό πως μέσα σε μία και μόλις ημέρα έγιναν αναφορές για περισσότερες από 10 περιπτώσεις Ηρακλειωτών που ζεσταινόταν με την καύση πυρήνα που όπως δήλωσε μέσα από την εκπομπή Κρήτη Σήμερα της Κρήτη TV ο προϊστάμενος της δημοτικής Αστυνομίας Στρατής Δαγκωνάκης απαγορεύεται μέσα στην πόλη. Η υπηρεσία προχώρησε σε συστάσεις ενώ όπως παρατήρησε ο κ. Δαγκωνάκης είναι ξεκάθαρο πως τέτοιου είδους καταγγελίες αναμένεται να αυξηθούν το επόμενο διάστημα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News