default-image

Τραγικό ατύχημα με 79χρονη στον Αποκόρωνα

Κρήτη
Τραγικό ατύχημα με 79χρονη στον Αποκόρωνα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 Σε πολύωρη κατάσταση συναγερμού βρέθηκε η ΕΛΑΣ στα Χανιά μετά τον εντοπισμό του πτώματος μιας 79χρονης γυναίκας, η οποία βρέθηκε νωρίτερα αιμόφυρτη στο σπίτι της.

Περίοικοι, στο Πρόβαρμα Αποκορώνου, είδαν από τη μισάνοικτη  πόρτα του σπιτιού το πτώμα της, σχεδόν σφηνωμένο κάτω από τον καναπέ του σπιτιού.

Την περιοχή απέκλεισαν αστυνομικές δυνάμεις, υπό το φόβο μιας ακόμη θανάσιμης εισβολής σε σπίτι ηλικιωμένου με κίνητρο τη ληστεία.

Στο σημείο έσπευσαν τόσο ο ιατροδικαστής κ. Μπελιβάνης, όσο ο διοικητής της Ασφάλειας κ. Κουτσαφτάκης και ο Αστυνομικός Διευθυντής  Χανίων κ. Πετράκης εξετάζοντας λεπτομερώς όλα τα ενδεχόμενα.

Ωστόσο μετά από πολύωρη αυτοψία επιβεβαιώθηκε πως ο θάνατος της 79χρονος, οφείλεται σε ένα τραγικό ατύχημα το οποίο της στέρησε ακόμη και τη δυνατότητα να ζητήσει βοήθεια.

Τόσο το πορτοφόλι της 79χρονης όσο και τα υπόλοιπα πολύτιμα αντικείμενα που υπήρχαν στο σπίτι της, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις συγγενών και περιοίκων, ήταν άθικτα, απομακρύνοντας το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας.

Οι παντόφλες της βρέθηκαν πάνω σε μια καρέκλα στην οποία φαίνεται πως ανέβηκε κάνοντας κάποια δουλειά στο εσωτερικό του σπιτιού. Πιθανολογείται πως σε κάποια στιγμή απροσεξίας έπεσε στο έδαφος και τραυματίστηκε.

Στην προσπάθεια της να καλέσει σε βοήθεια σύρθηκε μέσα στο δωμάτιο. όμως το μόνο που κατάφερε ήταν να φτάσει μέχρι τον καναπέ.

Παρά την αγωνιώδη προσπάθεια που φαίνεται πως έκανε οι δυνάμεις της την εγκατέλειψαν, με συνέπεια να αφήσει εκεί την τελευταία της πνοή.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News