default-image

"Θύματα" έργων και μάλιστα με τραυματισμό!

Κρήτη
"Θύματα" έργων και μάλιστα με τραυματισμό!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πάλι "θύματα" του εργολάβου της Δημοτικής Επιχείρηση Ύδρευσης και Αποχέτευσης Ηρακλείου στην περιοχή των Πατελλών, έπεσαν διερχόμενοι οδηγοί σήμερα, όπως είχε γίνει και στη διάρκεια της 17ης Νοεμβρίου χωρίς να λάβουν μέτρα όμως οι αρμόδιοι, όταν έπεσαν αυτοκίνητα μέσα σε τεράστιες λακκούβες.

Μάλιστα σήμερα το πρωί σημειώθηκε και τραυματισμός, όταν ένας νεαρός οδηγός δικύκλου τραυματίστηκε το πρωί και χρειάστηκε να έρθει το ΕΚΑΒ και να τον παραλάβει, ενώ το μεσημέρι ιχ επιβατικό αυτοκίνητο που οδηγούσε ηλικιωμένος, εγκλωβίστηκε σε σκαμμένο χαντάκι, που έχει μείνει ανοιχτό από τα έργα εργολάβου της ΔΕΥΑΗ, για τουλάχιστον δύο εβδομάδες.

 Ο ηλικιωμένος οδηγός του αυτοκινήτου ειδοποίησε την Αστυνομία όπου και έκανε σχετική καταγγελία. Η φωτογραφία που δημοσιεύουμε και τραβήχτηκε από κάτοικο της περιοχής είναι χαρακτηριστική.  

Ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΗ Γιώργος Στειακάκης, τονίζει ότι θα προβεί αύριο σε αυστηρές συστάσεις προς τον εργολάβο, που είναι ο ίδιος που εμπλέκεται και στα προβλήματα της οδού Ιτάνου της Κηπούπολης στις 17 Νοεμβρίου, ενώ ακόμα και μηνύσεις έχουν υποβάλλει σε βάρος του, θύματα των "έργων" του, που λειτουργούν τελικά σαν παγίδες για ανυποψίαστους οδηγούς αλλά και περαστικούς.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News