default-image

Συνάντηση Καινούργιου – Σαμαρά

Life
Συνάντηση Καινούργιου – Σαμαρά

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η σχέση τους κράτησε λίγο και έχει τελειώσει εδώ και μήνες. Και μετά τη συνέντευξη της Κατερίνας Καινούργιου στην Ελένη Μενεγάκη δεν είχε γίνει καμιά δημόσια δήλωση κάποιου από τους δύο τους για την περίοδο που ήταν μαζί. Όμως, η τυχαία τους συνάντηση το Σάββατο το βράδυ στο Αθηνών Αρένα δεν μπόρεσε να περάσει απαρατήρητη. 

Σύμφωνα με το yupi.gr το ζευγάρι βρέθηκε στο κέντρο όπου εμφανίζεται ο Αντώνης Ρέμος και ο Στέλιος Ρόκκος, ο καθένας με την παρέα του. «Τα τραπέζια τους ήταν το ένα ακριβώς δίπλα στο άλλο.

 Εκείνος είχε φτάσει στο μαγαζί νωρίτερα, γύρω στις 12.15, ενώ η Κατερίνα εμφανίστηκε λίγο πριν τη 1.00» αναφέρει το Yupi, προσθέτοντας:  «Δεν αντάλλαξαν κάποιο ιδιαίτερο χαιρετισμό και ο καθένας διασκέδαζε με την παρέα του, αλλά αργότερα τα τραπέζια ενώθηκαν και οι δύο παρέες έγιναν ένα. Παρ΄ όλα αυτά, εκείνοι δεν ήρθαν κοντά κατά τη διάρκεια της βραδιάς». 

Μιλώντας στην Ελένη Μενεγάκη η κατερίνα Καινούργιου είχε παραδεχτεί πως «Όχι, με την τελευταία μου σχέση δεν μιλάμε», αλλά είχε δηλώσει για το Γιώργο Σαμαρά πως «Υπήρξα μαζί με αυτόν τον άνθρωπο και τον σέβομαι πάρα πολύ».

Πηγή: faysbook.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News