15ο Δημ. Σχολείο Ηρακλείου: Ένωσαν «καρδιές» και ευχήθηκαν στους μαθητές τους με ένα συγκινητικό βίντεο

Απόψεις
15ο Δημ. Σχολείο Ηρακλείου: Ένωσαν «καρδιές» και ευχήθηκαν στους μαθητές τους με ένα συγκινητικό βίντεο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μπορεί να τους χωρίζει η απόσταση αλλά όχι η αγάπη και η αφοσίωση

Οι δύσκολες συνθήκες που επικρατούν αυτό το διάστημα και έχουν  οδηγήσει στο κλείσιμο των σχολικών μονάδων  έχουν προκαλέσει ποικίλα συναισθήματα σε δασκάλους αλλά και μαθητές που εδώ και εβδομάδες παραμένουν μακριά από το σχολικό περιβάλλον.

Ο αναπόφευκτος εγκλεισμός στα σπίτια και η αναγκαστική απομόνωση δεν περνάει απαρατήρητη,  ιδιαίτερα  αυτές τις μέρες, που στα σχολεία επικρατούσαν άλλες συνθήκες και η εικόνα ήταν τελείως διαφορετική, συνυφασμένη με  το πνεύμα των Χριστουγέννων.

Όμως φέτος τίποτα δεν είναι το ίδιο. Τα σχολεία έχουν ερημώσει, η αίθουσες άδειες , τα θρανία κενά, ενώ το λουκέτο παραμείνει στις καγκελόπορτες των σχολείων.

Σε μια προσπάθεια λοιπόν να ανατρέψουν το αρνητικό κλίμα, οι δάσκαλοι του 15ου Δημοτικού σχολείου Ηράκλειου, με δεδομένη την αγάπη για το σχολείο τους και τους μαθητές τους, προχώρησαν στην δημιουργία ενός άκρως συγκινητικού  βίντεο, μίας τρφερής χριστουγεννιάτικης ιστορίας, στέλνοντας έστω και από απόσταση,  χαμόγελα και ευχές στα παιδιά, η χαρά των οποίων ήταν μεγάλη, παρακολουθώντας συγκινημένα την όμορφη έκπληξη που τους επεφύλαξαν οι δάσκαλοί τους.

«Πέψανε δύσκολους καιρούς μα έχουμε τη λύση ο ένας τον άλλο να βαστά να βγούμε από την κρίση. 

-Χαμογελάτε εμβολιάζει κατά του κορωνοϊού

-Μπορεί να έχει παγωνιά αλλά τα χαμόγελα σας είναι αρκετά για να μας ζεστάνουν..

-Πολλές αγκαλιές

-Χαμόγελα – Υγεία- Αγάπη – Ευτυχία

-Το 2020 να βγει με ένα χαμόγελο πλατύ και το 21 να φέρει τόσα χαμόγελα όσα μας στέρησαν », είναι μερικές  από τις «ζεστές» ευχές των δασκάλων προς τους μαθητές τους.

Ευχή όλων σίγουρα ν'  ανταμώσουν και πάλι σύντομα στις σχολικές αίθουσες, υγιείς και η νέα χρονιά που θα έρθει να μην θυμίζει σε τίποτα αυτήν που μας αποχαιρετά σε λίγες ημέρες.

Παρακολουθήστε εδώ το συγκινητικό βίντεο.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News