Μήπως ο Αϊ Βασίλης ήρθε και από εσάς;

Απόψεις
Μήπως ο Αϊ Βασίλης ήρθε και από εσάς;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ακόμη και να μην ...ήρθε, τι θα λέγατε να πάρουμε εμείς την θέση του, χαρίζοντας τα πιο «πλούσια» δώρα με έναν μαγικό και απίθανο τρόπο;

Χρόνια σας πολλά με υγεία. Μια ευχή που όσες φόρες και αν ειπωθεί, το νόημα της παραμένει τόσο ουσιώδες και σημαντικό.

Πόσο όμορφο είναι να ανταλλάσσεις ευχές, αγκαλιές και χαμόγελα με τους αγαπημένους σου.

Να κάθεσαι γύρω από ένα τραπέζι με λογής λογής καλούδια, να γελάς, να συζητάς, να απολαμβάνεις στιγμές.

Οι μέρες αυτές επιβάλλουν να ρίξουμε τόνους, να έρθουμε πιο κοντά στους δικούς μας που λόγω καθημερινότητας και υποχρεώσεων, τους έχουμε «χάσει».

Οι μέρες αυτές επιβάλλουν να γεμίσουμε την ψυχή μας με όμορφα συναισθήματα, να κάνουμε πράξεις αγάπης  για τον συνάνθρωπο μας και κυρίως για εμάς.

Κατεβαίνοντας αυτές τις μέρες στην αγορά, μπήκα σε ένα κατάστημα με παπούτσια. Αφού επέλεξα τι θα πάρω, ο ιδιοκτήτες με εξέπληξε ευχάριστα και με συγκίνησε, χαρίζοντας μου ένα ακόμη ζευγάρι.

Και πιστέψτε με δεν τον ξέρω τον άνθρωπο, ούτε και έμαθα ποτέ για ποιο λόγο το έκανε.

Σημασία δεν έχει το δώρο αλλά όλα όσα κρύβονται πίσω από αυτήν την ενέργεια, ενός ανθρώπου που με το χέρι στην καρδιά και χωρίς να σκεφτεί το κόστος για τον ίδιο και την επιχείρησή του, προχώρησε σε μια πράξη αγάπης απέναντι σε μία άγνωστη γι’ αυτόν γυναίκα.

Μόνο η κίνηση αυτή, που ήρθε από το πουθενά και έχοντας προηγηθεί για μένα, μια δύσκολη μέρα, με πλημμύρισε τόσο όμορφα συναισθήματα, αναγνωρίζοντας εγώ στο πρόσωπό του επιχειρηματία, έναν… Άγιο Βασίλη που με συνάντησε αναπάντεχα και με γέμισε τόση χαρά, σαν να ήμουν παιδί.

Όπως και να έχει, κάνουμε πράξεις, που δεν  χρειάζεται να κοστίζουν, αλλά που αξίζουν πολλά περισσότερα από κάθε υλικό αγαθό… 

Γινόμαστε Άγιοι Βασίληδες για εμάς και τους γύρω μας με τόσο απλό τρόπο και χωρίς κόπο!

Δεν χρειάζονται πολλά πράγματα. Τα βασικά συστατικά είναι: Μια αγκαλιά, ένα χάδι, ένα χαμόγελο, μια καλή  κουβέντα. Από εκεί και μετά, το αφήνω πάνω σας να προσθέσετε στη συνταγή της αγάπης όποιο άλλο «υλικό» επιθυμείτε.

Και θα με θυμηθείτε. Το αποτέλεσμα θα σας ανταμείψει με τον καλύτερο τρόπο.

Γιατί όλα τα όμορφα, έρχονται όταν βάζουμε και εμείς το χεράκι μας και μάλιστα χωρίς να ξοδέψουμε ευρώ.

Πασπαλίζοντας την ζωή μας,  με γλυκές στιγμές "σημαδεύοντας" κατευθείαν στην ψυχή των αγαπημένων μας!!!

Χρόνια σας πολλα!!!

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News