Ο Άγγελος – Χρήστος χαμογελά και πάλι με την καρδιά του...

Απόψεις
Ο Άγγελος – Χρήστος χαμογελά και πάλι με την καρδιά του...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κύμα αγάπης και προσφοράς από δεκάδες ανθρώπους μέσω της ομάδας «Χάρισε το»

Πολλά μπράβο στην εθελοντική ομάδα του Facebook «Χάρισε το» που κατάφερε σε διάστημα λίγων ωρών, να «κινητοποιήσει» πολίτες από την Κρήτη και όχι μόνο, προκειμένου να βοηθήσουν την οικογένεια του Αγγέλου - Χρήστου  που πάσχει από λευχαιμία.,

Εκτός από το πολύ σοβαρό πρόβλημα που αντιμετωπίζει η οικογένεια με τον μονάκριβο γιο της, δυσκολεύεται αρκετά και με τα προς το ζην, με αποτέλεσμα οι συνθήκες διαβίωσης στο σπίτι τους στα Δειλινά, να είναι πραγματικά άθλιες και πολύ δύσκολες.

Μια ανάρτηση λοιπόν στο Facebook ήταν αρκετή για να «χτυπήσει φλέβα» και να δημιουργήσει μία «ανθρώπινη αλυσίδα» ευαισθητοποίησης, αλληλεγγύης και έμπρακτης στήριξης προς την οικογένεια που έχει κλονιστεί, εξαιτίας του σοβαρού προβλήματος υγείας του 4χρονου αγοριου, χωρίς όμως την ίδια ώρα όμως να το βάζει κάτω.

Συνομιλώντας με τη μαμά του μικρού αγοριού, αισθάνθηκα την ανακούφιση και συνάμα την ικανοποίηση που η ίδια νιώθει, από την τόσο άμεση και μεγάλη ανταπόκριση του κόσμου, λέγοντας μου συγκινημένη, ότι μακάρι να μπορούσε να ανταποδώσει στον κόσμο αυτό που της χαρίζει απλόχερα σε αυτήν δύσκολη στιγμή και χωρίς φυσικά, καν να ξέρει εκείνη και την οικογένεια της.

Μα αυτό είναι «χάρισμα» καλή μου γυναίκα.

Να σε βοηθάνε άνθρωποι που ούτε καν τους γνωρίζεις. Γιατί κατάλαβαν τον «Γολγοθά» που βιώνεις και αψηφώντας τα δικά τους βάρη, θέλουν να προσφέρουν απλόχερα την βοήθεια τους, ακόμη και από το υστέρημα τους.  

Χαίρομαι επίσης πάρα πολύ γιατί το θέμα ανέδειξε το neakriti.gr και όπως μου είπε μια εκ των διαχειριστριών της ομάδας, «πάτησαν» στο θέμα μας για να προχωρήσουν στις αναρτήσεις στη σελίδα της ομάδας για την οικογένεια.

Όπως μου ανέφερε η Δήμητρα Κουνενιδάκη : … Η ανταπόκριση είναι τεράστια ωστόσο οι ελλείψεις της οικογένειας μεγάλες! Θα συνεχίσουμε να βοηθάμε όσο μπορούμε και όχι για μια μέρα αλλά καθημερινά.».

Όσο υπάρχουν άνθρωποι, υπάρχει και αγάπη λοιπόν !!!!!

Ανθρωπιά, φιλότιμο, μεγαλείο ψυχής βρε παιδί μου….

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News