«Άρωμα» Κρήτης είχε το δείπνο στο Προεδρικό Μέγαρο για την Καμίλα και τον Κάρολο

Απόψεις
«Άρωμα» Κρήτης είχε το δείπνο στο Προεδρικό Μέγαρο για την Καμίλα και τον Κάρολο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εκτός από τις εκθαμβωτικές παρουσίες που έκλεψαν την παράσταση στην διάρκεια του δείπνου της Τετάρτης που παρέθεσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, προς στιγμήν του πριγκιπικού ζεύγους της Βρετανίας, υπήρξαν και άλλες όμορφες παρουσίες που ξεχώρισαν και κέρδισαν τα βλέμματα.

Ο λόγος για τα μέλη του Λυκείου Ελληνίδων που για μία ακόμη φορά έδωσαν το παρόν, ως είθισται σε τέτοιες εκδηλώσεις κύρους, και με τις παραδοσιακές φορεσιές τους φωτογράφηθηκαν μαζί με το προεδρικό ζεύγος, τον πρίγκιπα της Ουαλίας και της δούκισσας της Κορνουάλης.

Μεταξύ αυτών μάλιστα και μία όμορφη Κρητικοπούλα η Χρυσούλα Λεονταράκη. Η όμορφη Ηρακλειώτισσα που έζησε μαζί με τα υπόλοιπα μέλη του Λυκείου μια μοναδική εμπειρία , να παραστεί στο δείπνο του κ. Παυλόπουλου παρουσία κορυφαίων προσωπικοτήτων της χώρας.

Βέβαια να σημειώσουμε ότι για την Χρυσούλα δεν είναι η πρώτη φορά που ζει… μεγάλες στιγμές καθώς είχε και στο παρελθόν μια μοναδική ευκαιρία, όταν στην Ελλάδα και δη το Προεδρικό Μέγαρο επισκέφθηκε ο πρώην Πρόεδρος Πολιτειών Μπαράκ Ομπάμα.

Η 32χρονη Χρυσούλα, είναι μία απο τις κοπέλες του Λύκειου Ελληνίδων, που κυρίαρχο στόχο έχει στην μακρόχρονη πορεία του τη διατήρηση και τη διάδοση της ελληνικής πολιτιστικής κληρονομιάς.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News