Τι άλλο να θέλει ο... Χάρος; 6 νεκροί σε 2 πολύνεκρα σε 2,5 μήνες στην Κρήτη

Απόψεις
Τι άλλο να θέλει ο... Χάρος; 6 νεκροί σε 2 πολύνεκρα σε 2,5 μήνες στην Κρήτη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

3 Ιανουαρίου 2018: Τρεις άνθρωποι χάνουν την ζωή τους στο βωμό της ασφάλτου της Κρήτης. Στο ύψος της Αγίας Πελαγίας.

19 Μαρτίου 2018: Τρείς άνθρωποι χάνουν την ζωή τους, επίσης σε τροχαίο δυστύχημα και πάλι επί του οδικού δικτύου του νησιού στην Ψαρή Φοράδα. 

Σε λιγότερο από 3 μήνες, η Κρήτη μετρά συνεχώς ανθρώπινες ζωές που χάνονται στο οδόστρωμα, τόσο ξαφνικά, ακαριαία, χωρίς να προλάβουν να πουν… κιχ.

Η Κρήτη γίνεται και πάλι πρωταγωνιστής τροχαίων δυστυχημάτων.

Η Κρήτη φιγουράρει και πάλι σε δελτία ειδήσεων , πρωτοσέλιδα εφημερίδων πανελλαδικά, κεντρικά main-pages ειδησεογραφικών sites, για τα θύματα της ασφάλτου.

Και πώς να μην γίνεται αυτό;

Δεν είναι λίγο πράγμα άλλωστε 2 πολύνεκρα σε διάστημα μόλις 2,5 μηνών. Δεν είναι λίγο πράγμα 6 άνθρωπο νεκροί σε 2 τροχαία δυστυχήματα.

Δεν είναι λίγο πράγμα , οι διασώστες να καλούνται και πάλι να απεγκλωβίσουν από άμορφες μάζες σιδερικών και λαμαρινών, εγκλωβισμένα πτώματα.

Η πραγματικότητα όσο σκληρή και αν είναι ,όσο και αν σοκάρει , δεν παύει να είναι αυτή…

Τα λόγια πλέον είναι περιττά…Οι δρόμοι έχουν τα χάλια τους , εμείς ως οδηγοί « νερό στο κρασί μας» δεν βάζουμε… για να μην τρέχουμε, να μην πίνουμε όταν οδηγούμε , να φοράμε ζώνες, κράνη, να μην μιλάμε στο κινητό όταν οδηγούμε, να μην, να μην, να μην…

Ενώ για κυκλοφοριακή παιδεία ούτε λόγος.

Πόσο μελάνι να χυθεί πια. Τι να γράψει πλέον κάνεις και τι να πει. Για δράματα, χαροκαμενους γονείς, ξεκληρισμένες οικογένειες, ορφανά παιδιά, ανθρώπινες τραγωδίες…

Όχι άλλο αίμα στην άσφαλτο, γίνεται; Δύσκολο…Να είμαστε περισσότερο προσεκτικοί όταν οδηγούμε και τηρούμε απλούς κανόνες του ΚΟΚ γίνεται ; Γίνεται βρε παιδί μου….

Η μάλλον πώς όχι…. Αλκοόλ, ταχύτητα, όχι ζώνη, όχι κράνος,κλπ. Τι άλλο θέλει ο…χάρος για να στήσει καρτέρι…Τίποτα, αυτό του αρκεί…

Τι άλλο να θέλει ο Χάρος; 6 νεκροί σε 2 πολύνεκρα σε 2,5 μήνες στην Κρήτη.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News