Αντώνης Παπαδάκης: Προσφορά και Γενναιοδωρία

Ποδόσφαιρο
Αντώνης Παπαδάκης: Προσφορά και Γενναιοδωρία

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Έφυγε ξαφνικά ως πολύτιμος και ως άνθρωπος - Θλίψη στη Δαμάστα και στο ποδόσφαιρο του Ηρακλείου

Μπορούσαμε να μιλάμε τα τελευταία χρόνια, με το χέρι στην καρδιά για το «φαινόμενο Αντώνης Παπαδάκης» στο ποδόσφαιρο του Ηρακλείου. Τώρα, μας διακατέχει η συγκίνηση στο άκουσμα της ξαφνικής αναχώρησής του για τον Παράδεισο των Φωτεινών Κόσμων.

Όλες οι ενέργειες που επιχείρησε ο άνθρωπος της Δαμάστας στη γενέτειρά του προέρχονταν από μια βαθιά αγάπη.

Το είχαμε επισημάνει με πίστη και εκτίμηση σε δραστήριες περιόδους που μας άφησε ως παρακαταθήκη ενσυναίσθησης και ευγνωμοσύνης: «Ο Αντώνης Παπαδάκης είναι όπως λένε όλοι, ένας “καλός άνθρωπος”, “μια καλή καρδιά”, “μια ψυχούλα” με χαρακτηριστικό γνώρισμα τη γενναιοδωρία. Εκεί όπου υπάρχει ανθρώπινη ανάγκη ή γίνεται κάτι καλό προς όφελος της κοινωνίας».

Η πηγαία στήριξη του στο ερασιτεχνικό μας ποδόσφαιρο, ήταν ζωτικής σημασίας καθώς γέννησε ελπίδες και οράματα, πέρα από το ονειροπόλα σχέδια του για την αθλητική αναβάθμιση της περιοχής του.

Ο Αντώνης Παπαδάκης έχοντας ταξιδέψει σε όλο τον πλανήτη, με τόσες επιχειρηματικές και ιατρικές δραστηριότητες, απέδειξε εν ζωή και άοκνος κατά την παρουσία του στο Ηράκλειο, στηρίζοντας όπου έβλεπε ανθρώπινη ανάγκη, ή μια άξια προσπάθεια. Ως πολύτιμος και ως άνθρωπος.

Δεν ήταν μόνο αυτά. Ο Αντώνης Παπαδάκης, από την πρώτη στιγμή της εμφάνισής του στην ποδοσφαιρική μας ζωή, συνέβαλλε εξαιρετικά στις δύσκολες στιγμές της ΠΑΕ ΟΦΗ με οικονομικές χορηγήσεις άνευ απολαβών, χαρίζοντας τις μετοχές της οικογένειάς του για τη μετάβασή της στην παρούσα κατάσταση που βιώνουν οι φίλαθλοι.

Είναι κι άλλα πολλά που για να καταγραφούν θέλουν χώρο, χωρίς να είναι όλα γνωστά μέσα από τις προσφορές του σε σωματεία με εξοπλιστικά εργαλεία που βοηθούν στην υγεία και στην καλυτέρευση της άθλησης. Τα μαθαίναμε και από τις άφθονες βραβεύσεις που του αποδόθηκαν με τιμή.

Άνθρωποι όπως ο Αντώνης Παπαδάκης που προσφέρουν στις ζωές μας, μένουν βαθιά μέσα μας, με αγάπη.

Αιωνία του η μνήμη.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News