ΟΦΗ, τι μπορείς να στοχεύσεις... με 0,67;

Απόψεις
ΟΦΗ, τι μπορείς να στοχεύσεις... με 0,67;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δεν χωρούν δικαιολογίες στη νωθρότητα και χρειάζονται άμεσες απαντήσεις για την προβληματική εικόνα – Η αύρα με τον ΠΑΟΚ εξαϋλώθηκε στο «Θ. Κολοκοτρώνης» -11+1 «Σφηνάκια»

Δεν υπάρχουν δικαιολογίες, υπάρχουν αιτίες σε ένα αποτέλεσμα παιχνιδιού. Για τον ΟΦΗ που είδαμε χτες στην Τρίπολη, οι αιτίες μπορεί να ήταν αυτές ακριβώς που επιστράτευσε ο προπονητής του, όμως μένει αναπάντητο το οφθαλμοφανές, που αφορά τη συνοχή και τη χαλαρή διάθεση που επέδειξαν οι παίκτες της κρητικής ομάδας, μέσα από επιδεικτική νωθρότητα και προβληματική συνεκτικότητα.

Σίγουρα όλοι περίμεναν έναν καλύτερο σε νεύρο ΟΦΗ, μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος και την ειδική ποδοσφαιρική επιχείρηση ανάταξης σε αυτό το διάστημα. Τίποτα, όμως.

Η αύρα που βγήκε σε όλο το σώμα της κρητικής ομάδας από την κεφαλιά του Διαμαντή στο ματς με τον ΠΑΟΚ, έμοιαζε να έχει εξαϋλωθεί το "Θ. Κολοκοτρώνης".

Το υπνωτικό τέμπο στη μεσαία γραμμή, με τις "μικρές" μεταβιβάσεις, σίγουρα είναι επικίνδυνο για να χάνεις τη μπάλα όπως και συνέβη υπέρ του Αστέρα.

Οι τέσσερις ήττες σε έξι αγώνες που έχει ο ΟΦΗ, κάτι δείχνουν πλέον για το τέμπο που κυριαρχεί και ειδικά στην Τρίπολη με μια ομάδα σε ασύνδετη διάταξη… με κατά πλειοψηφία προετοιμασμένους παίκτες.

Αξίζει επίσης να προβληματίσει το γεγονός, γιατί ο ΟΦΗ δεν έχει καλή επαφή με τη νίκη. Όχι μόνο φέτος με τη μία και μοναδική σε έξι ματς (Βόλος), αλλά και για το γεγονός ότι στα 11 τελευταία του ματς στο πρωτάθλημα από πέρυσι, έχει μόλις 2 νίκες και 2 ισοπαλίες. Με αυτά τα ποσοστά δεν μπορείς να έχεις πρωταγωνιστική αντίληψη για τον εαυτό σου… (Οι αιτίες, πρέπει να αντιμετωπισθούν το ταχύτερο δυνατόν).

11+1 "Σφηνάκια"

-Δεν είναι καν υπερβολικοί όσοι έβλεπαν το ματς του ΟΦΗ στην Τρίπολη και σχολίασαν ότι «χτύπησε ο ήλιος τους Κρητικούς»! Πράγματι οι καλοκαιρινές συνθήκες ήταν αντίξοες μεσημεριάτικα στο «Θ. Κολοκοτρώνης», αλλά τι στο καλό, οι παίκτες του Αστέρα, είχαν πλακωθεί στα αντιηλιακά;

-ΟΦΗ που πας, με 0,67 πόντους και 0,67 γκολ ανά ματς και με 67% ήττες στις έξι πρώτες αγωνιστικές; Θέλει δουλειά πολύ. Έρχεται ο Ολυμπιακός και μετά ταξίδι στα Γιάννινα. Δύσκολες μάχες.

-Το έχουμε επισημάνει ξανά. Ο ΟΦΗ θέλει σοβαρή συγκομιδή στην έδρα του. Μέχρι το τέλος του γύρου έχει τέσσερα παιχνίδια μέσα (Ολυμπιακός, Λαμία, Ιωνικός, Λεβαδειακός) και τρία έξω (ΠΑΣ, Άρης, ΑΕΚ).

-Έκτη αγωνιστική και πριν το κλείσιμο της, στη Superleague, έχουν ήδη καταγραφεί πέντε αλλαγές προπονητών, σπάζοντας και το ελληνικό ρεκόρ... της παρέλασης! Από τον Μαρτίνς και τον Κορμπεράν στον Ολυμπιακό, τον  Μπούργος στον Άρη, τον Τανσό στο Βόλο και τον δικό μας και αξιόλογο Γιάννη Ταουσιάνη στον Λεβαδειακό... Το δείγμα αυτό δείχνει ότι θα σηκώσει πολλά ονόματα η λίστα, αν λάβουμε υπόψιν και το τι ακούγεται μέρες για τον  Δημήτρη Σπανό του Ιωνικού, με πιθανό αντικαταστάτη τον Μιχάλη Γρηγορίου…

-Αυτό είναι το έργο σας "τσίριε γενιτσέ", όπως θάλεγε ο Μάκης Παπαζήσης στον ελληνικό κινηματογράφο, παριστάνοντας τον Κρητικό. Άλλη μια ομάδα με δεκαετή παρουσία στα Ερασιτεχνικά και Επαγγελματικά Πρωταθλήματα (πέντε σε Γ’ και Δ΄ Εθνική και άλλα τόσα σε Super League 2 και Football League), ο Καραϊσκάκης κατά τα φαινόμενα δεν θα αγωνιστεί σε καμία κατηγορία.

-Η διοίκηση που ανέλαβε να τρέξει την Αρτινή ομάδα, αδυνατεί να την κατεβάσει στη Γ’ Εθνική, ενώ η περίπτωση να αγωνιστεί έστω στο τοπικό  πλέον δεν είναι εφικτή.

-«Τα ερασιτεχνικά σωματεία και οι παράγοντες που τα στηρίζουν και τα διοικούν, δεν διαφωνούν στην ύπαρξη του Μητρώου ΓΓΑ αλλά οι προϋποθέσεις εγγραφής τους καθώς και οι όροι λειτουργίας των σωματείων που θέτει η νομοθεσία της Κυβέρνησης της ΝΔ, ακυρώνει για πολλά από αυτά, ακόμη και την συνέχιση της ύπαρξης των ομάδων»!

-Απόσπασμα την ανακοίνωση του Τμήματος Αθλητισμού του ΣΥΡΙΖΑ –ΠΣ Αχαϊας, το παραπάνω, για το μπάχαλο που βιώνουμε. Ανάλογη ανακοίνωση θα έβγαζε και ο κ. Αυγενάκης, αν τα αμετροεπή που συμβαίνουν επί των ημερών του στο υφυπουργείο αθλητισμού, είχαν συμβεί με τον ίδιο στην αντιπολίτευση. Το είχε κάνει άλλωστε συχνά…όταν δεν ήταν στην εξουσία. Ας ανατρέξει στο αρχείο του, για να καμαρώσει τη διπολική στάση του στα αθλητικά πράγματα.

-«Είναι αδιανόητο να ξεκινούν τα πρωταθλήματα και η Πολιτεία να μην έχει βρει σημεία ισορροπίας με την Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου, κάνοντας τις ομάδες μπαλάκι του πινγκ πονγκ στην μεταξύ τους διένεξη…»

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News