ΟΦΗ: «Επιθετικός που δεν αφήνεις από τα μάτια σου…»

Απόψεις
ΟΦΗ: «Επιθετικός που δεν αφήνεις από τα μάτια σου…»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τι είχε δηλώσει ο διευθυντής Ακαδημιών της Γουέστ Χαμ Τέρι Γουέστλι, όταν πήγαινε τον Μεσάκ Τζου ως “λαβράκι” στην Αγγλία.

Ο επικεφαλής της ακαδημίας της Γουέστ Χαμ, Τέρι Γουέστλι, είχε εκφρασθεί διθυραμβικά, για τον Μεσάκ Τζου, που αποτελεί την τελευταία δυναμική μεταγραφή του ΟΦΗ, συγκρίνοντας τον όταν τον έφερνε το 2019 στην αγγλική ομάδα, με το αστέρι της πρώτης ομάδας Μιχαήλ Αντόνιο.

«Τον είχαμε δει να παίζει για την Πορτογαλία και να κερδίζει τους τίτλους του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U17 και U19. Ήταν ένας επιθετικός παίκτης που δεν τον άφηνες από τα μάτια σου σε αυτά τα παιχνίδια. Ανακαλύψαμε ότι είχε προκύψει μια ευκαιρία να τον εντάξουμε στην Γουέστ Χαμ, οπότε μπήκαμε γρήγορα και εξασφαλίσαμε την υπογραφή του».

«Ο Μεσάκ Τζου είναι ένας παίκτης ευρείας γκάμας, διαφορετικός από τους  νεαρούς παίκτες της ευρείας κλίμακας που είχαμε. Δυναμικός με μεγάλο ρυθμό και δύναμη, κάπως σαν τον Μιχαήλ Αντόνιο… Παίζει και με τα δύο πόδια, είναι δυνατός και μπορεί να αποδώσει ποιοτικά από αριστερά ή δεξιά, και θα μπορούσε ακόμη και να φτάσει στο νούμερο εννέα με τα χαρακτηριστικά του, τα οποία πιστεύουμε ότι θα τον κάνουν παίκτη της Premier League».

Να σημειωθεί ότι ο Τζου είχε αφεθεί ελεύθερος στα 19 του χρόνια, από την Μπενφίκα και είχε υπογράψει στη Γουέστ Χαμ συμβόλαιο τριάμισι ετών. Η συνέχεια δεν ήταν ακριβώς η προσδοκώμενη, λόγω τραυματισμού του που τον άφησε έξω για αρκετό καιρό.

Όμως το ταλέντο δεν χάνεται.

Η αξία του είχε φτάσει τις 810.000 λίρες. Αν και συμπεριλαμβάνεται στο τοπ-50 των καλύτερων επιθετικών της Γουέστ Χαμ, στα 23 του χρόνια, δεν είχε κάνει εμφάνιση για την ομάδα της Premier League... Από τη μια ο τραυματισμός, από την άλλη, τα... άλλα μάτια του Ντέιβιντ Μόγιες…

Περιμένοντας να δούμε τι θα ξεδιπλώσει με τη φανέλα του ΟΦΗ, με την ανάκαμψή του να αποτελεί για τον ίδιο μέγιστη προτεραιότητα  …

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News