ΕΠΣΗ: Θριαμβευτική εκλογή και Ανόητη πολιτική

Απόψεις
ΕΠΣΗ: Θριαμβευτική εκλογή και Ανόητη πολιτική

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σαν πεντάλεπτο σκορ στο μπάσκετ το 23-3 που επιβεβαίωσε πανηγυρικά την αξιότητα της διοίκησης Νίκου Τζώρτζογλου στην ΕΠΣΗ, απάντηση στις κινήσεις του υφυπουργού αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη, που στόχευαν μόνο τον εγωισμό του… Τα σωματεία με σοβαρότητα στήριξαν την πιο πετυχημένη διοίκηση ΕΠΣ στην Επικράτεια.

Ο πιο αναπαραγωγικός τίτλος που κυριάρχησε πανελλήνια για τις Εκλογές της ΕΠΣΗ: «Ο Τζώρτζογλου “διέλυσε” τον Αυγενάκη». Ο πιο αντιπροσωπευτικός: «Θριαμβευτική επανεκλογή Τζώρτζογλου 23-3» (σαν από πεντάλεπτο μπάσκετ).  Ήταν και… οι καιρικές συνθήκες, που ευνοούσαν απόλυτα τον περίπατο.

Καμία σχέση με «ομιχλώδες τοπίο», που απεργάζονταν άνευ αντικρίσματος ο υφυπουργός της Κυβέρνησης, σε μια ακόμη διχαστική εμμονή του. Οι παράγοντες του ερασιτεχνικού μας ποδοσφαίρου, ασκούν πολύ σοβαρό έργο με τις ομάδες τους, για να παίξουν μικροπολιτικά παίγνια.

Πόσο μάλλον να επηρεασθούν από τις μπαρούφες που τους έλεγε ο πραγματικός αντίπαλος του επανεκλεγέντος προέδρου, στις ολοκληρωτικά unfair συναντήσεις που προκαλούσε, εντοπίως, παραμονές των αρχαιρεσιών.

-Οι εκλογικές εμπειρίες του κρητικού υφυπουργού αθλητισμού, από τις Ομοσπονδίες ως τις Ενώσεις, μάλλον θα πρέπει να τον προβληματίσουν, σχετικά με τον τρόπο και την ουσία άσκησης του έργου του. Η αθλητική κοινωνία δεν μπορεί να εκφρασθεί, μέσα από πολτοποιημένες απόψεις για τον ρόλο ενός πολιτικού αξιωματούχου που θεωρεί και ασκεί με απόλυτο τρόπο την εξουσία του.

Υπήρξαν σοβαρές στάσεις από δυνατά ονόματα στο ευρύτερο περιβάλλον του, που δεν μπορούσε να δει και να ακούσει ο υφυπουργός. Αλλά πώς να τις δει, και πώς να τις ακούσει,  όταν καλούσε σωματεία για να τα στρέψει κόντρα στον Τζώρτζογλου, χωρίς να αντιλαμβάνεται, ότι έχει να κάνει με μια από τις πλέον παραγωγικές διοικήσεις Ποδοσφαιρικής Ένωσης και τις πλέον δυναμικές σε ολόκληρη τη χώρα.

- Απέναντι σε μια παράταξη, με δυναμική, εμπειρία, λόγο και άποψη σε όλα τα ποδοσφαιρικά ζητήματα, δεν έχεις δικαίωμα να παίξεις με μια ολόκληρη Ένωση και το μέλλον της, για το καπρίτσιό σου. Αν είχες, έστω, κάτι πιο συγκροτημένο και ανταγωνιστικό, θα είχε κι ένα αντίκρισμα το σκοτεινό παρασκήνιο...

-Δείγμα: «Δεν μπορούμε να ακολουθήσουμε την επιλογή σας. Έχουμε καταλήξει». Η απάντηση; «Τότε θα δείτε τι θα πάθατε από τη Δευτέρα…». (Φοβερό)

-Το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, δεν καταλαβαίνει από ανεύθυνες επιλογές, ούτε από απειλές. Οι παράγοντες δεν πετούν στο ρίσκο το μόχθο τους, δεν είναι όργανα κανενός. Στηρίζουν το ποδόσφαιρο που υπηρετούν και αυτό που θα το πάει μπροστά…

-Πλούταρχος! Ή το έχεις ή δεν το έχεις, το όνομα μαζί με τη χάρη. «Πυρηνική δύναμη» όπως απόλυτα ορθά το δήλωσε ο Τζώρτζογλου, ο Γιώργος Κουτεντάκης.

(Κατά τα άλλα, τα πολλά λόγια είναι φτώχεια. Το τοπικό μας ποδόσφαιρο κοιτά μπροστά, ας κάνει το ίδιο και ο Πρωθυπουργός για τον ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, μετά τη λήξη του ηχηρού μηνύματος στο Μαξίμου. Είναι σοβαρό…)

Από τις εκλογές της ΕΠΣΗ σήμερα, στις εκλογές του ερασιτέχνη ΟΦΗ αύριο με υποψήφιο πρόεδρο τον Γιάννη Δανδάλη.

-Μεγάλα παραγοντικά ονόματα με ιστορία και δράση στις εκλογές του ερασιτέχνη ΟΦΗ, για μια νέα αναγεννητική σελίδα στην ιστορία του ομίλου.

-Βλέπεις ονόματα από τις παλιές δυνατές φουρνιές της ΠΑΕ, όπως Κώστας Καζανάκης με τον υιό Γιάννη Αρώνη.

Από τις νεότερες όπως Γιώργος Αλετράς, Δημήτρης Αποστολάκης, Νίκος Τσαμπουράκης, σπουδαίους ομιλίτες όπως ο Κώστας Ζερβάκης, ο Γιάννης Κουμπενάκης και πολλούς άλλους και άλλες ακόμη, με ιστορία στον «Ομιλο» που εμπνέουν το καλύτερο, μαζί με παλιοσειρές του ερασιτέχνη.

Και για την εξελεγκτική ο σπουδαίος Αριστείδης Λεβεντάκης…

-Από τους παλιούς κάτι καινούργιο έρχεται!

Δείτε ΕΔΩ τη σύνδεση του Δυναμικού Ομιλίτικου Ψηφοδελτίου

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News