Διακοφώτης: «Ο Αυγενάκης έχει ξεπεράσει τα όρια»

Απόψεις
Διακοφώτης: «Ο Αυγενάκης έχει ξεπεράσει τα όρια»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Δωδεκανήσου και μέλος της ΕΕ της ΕΠΟ, καυτηριάζει τις παρεμβάσεις του υφυπουργού αθλητισμού στο ποδόσφαιρο - Το ίδιο και για τις εκλογές της ΕΠΣ Ηρακλείου;

Τα λένε διαρκώς πολλοί σε όλο το φάσμα του αθλητισμού. Πιο φρέσκος ο Παναγιώτης Διακοφώτης, μέλος της Ε. Ε. της ΕΠΟ και πρόεδρος της ΕΠΣ Δωδεκανήσου, που δήλωσε στην "Δίκη" του Κυριάκου Θωμαϊδη ότι ο Υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης εξυπηρετεί συμφέροντα και ότι το «το κράτος παρεμβαίνει στο ποδόσφαιρο».

Αλλά τίνος τα συμφέροντα; Τα κομματικά του, τα προσωπικά του ή και άλλα τόσο αυτονόητα, που ο καθένας τα εννοεί;

«Σε κάποιες περιπτώσεις –είπε ο Διακοφώτης- έχει ξεπεράσει τα όρια ο κ. Αυγενάκης. Ειδικά με το μητρώο, ξέρουμε πολύ καλά εμείς τι θυσίες κάνουν οι παράγοντες για να αγωνιστεί ένα σωματείο. Δε γνωρίζει ποδόσφαιρο, δεν είναι γνώστης ο Αυγενάκης και εξυπηρετεί και συμφέροντα. Γενικά. Εξυπηρετεί συμφέροντα ομάδων, όλοι γνωρίζουμε, δεν υπάρχουν αποδείξεις, αλλά ενδείξεις».

-Που να υπολογίσει κανείς και τις κινήσεις που σκάνε στην πιάτσα τον τελευταίο καιρό και στο δικό μας τοπικό ποδόσφαιρο, για παρεμβάσεις του στις εκλογές της ΕΠΣΗ!  

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News