Bild: Ο Εμπαπέ με 50 εκατομμύρια ευρώ ετησίως στη Ρεάλ

Απόψεις
Bild: Ο Εμπαπέ με 50 εκατομμύρια ευρώ ετησίως στη Ρεάλ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Ρεάλ Μαδρίτης και ο Κίλιαν Εμπαπέ φέρεται να κατέληξαν σε συμφωνία που θα έδινε τον Γάλλο διεθνή να ενταχθεί στους Λος Μπλαχος το επόμενο καλοκαίρι με ελεύθερη μεταγραφή.

Το συμβόλαιο του Εμπαπέ με την Παρί Σεν Ζερμέν έχει διάρκεια έως τις 30 Ιουνίου, αλλά ο επιθετικός έχει απορρίψει όλες τις προσφορές του συλλόγου για ανανέωση εν μέσω ενδιαφέροντος από τη Ρεάλ .

Σύμφωνα με την Bild, ο Εμπαπέ θα κερδίζει 50 εκατομμύρια ευρώ μεικτά ανά σεζόν στη Ρεάλ, κάτι που θα έκανε τον 23χρονο τον πιο ακριβοπληρωμένο παίκτη στον κόσμο.

Η συμφωνία τους δεν θα επισημοποιηθεί πριν ολοκληρωθεί η αναμέτρηση των 16 του Champions League μεταξύ Ρεάλ Μαδρίτης και Παρί Σεν Ζερμέν.

Το γερμανικό δημοσίευμα τονίζει επίσης ότι ο σύλλογος της Ligue 1 έχει ήδη εγκαταλείψει τις προσπάθειές του να επεκτείνει το συμβόλαιο του Εμπαπέ που έχει ήδη δηλώσει σε διάφορες συνεντεύξεις του, ότι αυτή τη στιγμή είναι επικεντρωμένος στην κατάκτηση τροπαίων με τη γαλλική ομάδα .

Η Παρί απέρριψε δύο προσφορές, τη δεύτερη στα 154 εκατομμύρια λίρες, από τη Ρεάλ Μαδρίτης για τον Εμπαπέ το περασμένο καλοκαίρι με την ελπίδα να πείσει τον πρωταγωνιστή της, να παραμείνει, αλλά η τελευταία βόμβα από τη Γερμανία είναι ότι τα αφεντικά του γαλλικού συλλόγου απέτυχαν να προβάλουν ένα συναρπαστικό επιχείρημα. 

Ο Εμπαπέ ήταν εδώ και καιρό η πρώτη προτεραιότητα του προέδρου της Ρεάλ Μαδρίτης, Φλορεντίνο Πέρεθ, και φέρεται τώρα να απέχει μήνες από την απόκτηση του 23χρονου που θεωρείται ένας από τους πιο εντυπωσιακούς παίκτες στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο και ταιριάζει απόλυτα με τη μακροχρόνια μεταγραφική πολιτική της Ρεάλ Μαδρίτης «Galactico».

Ο κατακτητής του Παγκοσμίου Κυπέλλου επιθετικός μετακόμισε στην Παρί Σεν Ζερμέν αρχικά ως δανεικός από τη Μονακό το 2017, όπου ανέβασε το παιχνίδι του σε ακόμα μεγαλύτερα ύψη.

Αυτή η συμφωνία δανεισμού εξελίχθηκε σε μόνιμη αλλαγή αξίας 166 εκατομμυρίων λιρών και ήταν μια αποκάλυψη στο Παρίσι, σημειώνοντας 151 γκολ σε 199 αγώνες. Έχει επίσης 77 ασίστ στο όνομά του.

Η Παρί πλησιάζει τον τίτλο της Ligue 1 αυτή τη σεζόν, κάτι που ο Εμπαπέ έχει κερδίσει τρεις φορές ήδη στο Παρίσι. Μαζί με τον Νεϊμάρ και τον Λιονέλ Μέσι, θέλει να εκδικηθεί την απογοήτευση της ήττας στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ του 2019 από την Μπάγερν Μονάχου - αλλά θα έπρεπε να αποκλείσει τη Ρεάλ Μαδρίτης καθ' οδόν, αν θέλει να το κάνει.

Πολλοί πιστεύουν ότι είναι τώρα η ώρα για τον Εμπαπέ, ο οποίος θεωρείται αιώνιος υποψήφιος για τη Χρυσή Μπάλα τα επόμενα χρόνια, να μεταφέρει τα ταλέντα του στην Ισπανία

Ο Ιμπραΐμοβιτς πιστεύει ότι εκεί θα μάθει περισσότερα και θα αναπτυχθεί ως αθλητής εάν ολοκληρώσει τη μετάβαση.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News