ΟΦΗ: Πολύ… άουτ η διαιτησία του Φωτιά

Απόψεις
ΟΦΗ: Πολύ… άουτ η διαιτησία του Φωτιά

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο διαιτητής που έκαψε το σκορ πρόκρισης (2-1) που κρατούσε ως το 90’ ο ΟΦΗ στο Βικελίδης, αλλάζοντας την απόφαση του και… την υπόδειξη του βοηθού του, από άουτ σε κόρνερ απ’ όπου προήλθε το τρίτο γκολ του Άρη

Με τον Φωτιά δεν μπορείς να περιμένεις καλά πράγματα στην διαιτησία. Έχει επισημανθεί πολλές φορές από αρκετούς. Μπορεί να είναι διεθνής ή μάλλον μπορεί να τον κάνανε διεθνή, αλλά ο άνθρωπος δεν είναι καν για την κατηγορία. Κάθε φορά κι ένα «τσουβάλι» λάθη. Χρεωμένος με την φράση…

Αυτή τη φορά η ουτοπία του στη χρήση της σφυρίχτρας, κόστισε στον ΟΦΗ το σκορ πρόκρισης που στόχευε και κρατούσε ως το 90 στο Βικελίδης.

Με λίγα λόγια τα έκανε «μαντάρα» στην εκπνοή υποδεικνύοντας κόρνερ ένα άουτ που μπορεί να δει κανείς καθαρά από λήψεις της φάσης, ενώ αρχικά ο ίδιος είχε δώσει άουτ, αλλά και η υπόδειξη του πρώτου βοηθού Κούλα Χασάν (Ξάνθης) ήταν άουτ!

Σαν να τον τσίμπησε μύγα, άλλαξε την απόφασή του δίνοντας κόρνερ σε βάρος του ΟΦΗ. Από τη φάση αυτή του κόρνερ και την σέντρα του Μαντσίνι, ο Ιτούρμπε με φωτοβολίδα έξω από την περιοχή, έγραψε το 3-1.

Λοιπόν; Στέκει αυτό που έγινε για έναν διαιτητή που ενώ είχε πρώτη άποψη άουτ, είχε και την ίδια υπόδειξη του βοηθού του, το μυαλό του πήρε ανάποδες υποδεικνύοντας κόρνερ; Έτσι κι αλλιώς ο τρόπος διαχείρισης της φάσης, είναι κλασικό δείγμα ακατάλληλου διαιτητή για επαγγελματικούς αγώνες.

Για τα δύο πέναλτι του Άρη, δεν μπορείς να πεις το ίδιο αφού ειδοποιήθηκε από το VAR και πήγε να δει ο ίδιος τις παραβάσεις για να δείξει την άσπρη βούλα, με τη δεύτερη να υπάρχει η αμφιβολία στον ΟΦΗ, όχι που, γιατί έγινε στη γραμμή και μέσα, αλλά αν έγινε καν φάουλ... -Δείτε το βίντεο με τις υποδείξεις του Φωτιά που... άναψαν τη φωτιά στο Άρης - ΟΦΗ!

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News