ΟΦΗ: Νέα παράσταση νίκης μπροστά στους φιλάθλους του

Απόψεις
ΟΦΗ: Νέα παράσταση νίκης μπροστά στους φιλάθλους του

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

-Η τρίτη συνεχόμενη νίκη (τέταρτη στο πρωτάθλημα) είναι σπουδαίο ζητούμενο για τον ΟΦΗ στο ματς που έρχεται με τον Ιωνικό. Ο φίλαθλος κόσμος θα πάει στο “Γεντί Κουλέ” γεμάτος θετική ενέργεια, όπως την εισέπραξε από την παράσταση του Βόλου!

Για τον ΟΦΗ  αρχίζουν ξεχωριστές προκλήσεις στα τρία «περάσματα» της εβδομάδας. Στα δύο ερχόμενα ματς στην έδρα του για το πρωτάθλημα καλείται να ανεβάσει τη βαθμολογική του σχέση με το "Γεντί Κουλέ" και να ψηφίσει –πρώτα με τον Ιωνικό- τη συνέχεια των εξαιρετικών εντυπώσεων του στο Βόλο.

Έχοντας μπροστά το ενδιάμεσο ματς κυπέλλου με τον Άρη στο Βικελίδης, ο Νιόπλιας αφιερώνει την οργανωτική ενέργειά του και την έμπνευσή του, προκειμένου να έχει ισχυρά σχήματα που θα μπορέσουν να ανταπεξέλθουν στις απανωτές απαιτήσεις για τρία ματς "φωτιά”.

Σε κάθε περίπτωση, ο στόχος λειτουργεί πάντα από παιχνίδι σε παιχνίδι, όμως σε τρία ματς Κυριακή (Ιωνικός)-Τετάρτη (Άρης)-Σάββατο (Ολυμπιακός), η μέριμνα για τις συνεχείς αναμετρήσεις είναι αλληλένδετη σφαιρικά στο μυαλό του προπονητή.

Ο ποδοσφαιρικά υπερήφανος και ρεαλιστής Νιόπλιας θα ήθελε να δει “συνέχεια” μετά την επίδειξη δύναμης που έκανε στο Βόλο, χωρίς μάλιστα τους Ντε Γκουζμάν, Ντουρμισάι, Νέιρα, Γιαννούλη, Ουές αλλά και Ναμπί,  Τσιλιανίδη που δουλεύουν για την ετοιμότητά τους. Τώρα θα έχει τους περισσότερους από αυτούς.

Όλα αρχίζουν απέναντι στον Ιωνικό, με τη νίκη να τροφοδοτεί σε όλο το εύρος την πίστη και τη δύναμη της ομάδας για τις επόμενες μάχες.

Ο ΟΦΗ χρειάζεται για τους στόχους του, να ζευγαρώσει τις νίκες του μέσα στην έδρα την Κυριακή και να ανεβάσει τις συγκομιδές του σε σχέση με αυτές των εκτός έδρας, αλλά και του μέσου όρου του πρωταθλήματος όπου υπολείπεται (1,20 έναντι 1,36).

Τα ποδοσφαιρικά βλέμματα πάνω του είναι σαν μαγνήτες…

-Αυτονόητο ότι ο ΟΦΗ θα στοχεύσει με πάθος τη νίκη στην έδρα του απέναντι στον Ιωνικό, σκορπίζοντας χαρά στις κερκίδες του "Γεντί Κουλέ".  Θέλει και να τις ζευγαρώσει στο ναό του. Συνολικά στις τρεις νίκες του στο πρωτάθλημα πανηγύρισε με δυο γκολ διαφορά στα δύο (με ένα στο άλλο).

-Καλές έχουν χαρακτηρισθεί οι διαιτησίες Κωνσταντίνου Περράκη (Αθηνών) με τον αέρα της Superleague. Τον είδαμε ξανά διαιτητή στο ματς του ΟΦΗ με τη Λαμία (0-0) στο «Γεντί Κουλέ», όπου είχε εφαρμόσει ορθά τους κανονισμούς και ήταν καλός στον πειθαρχικό έλεγχο.

-Σε ειδικές λίστες αξιολόγησης διαιτησίας βρίσκεται στην πρώτη θέση με τον Καραντώνη και τον Τζοβάρα (θα είναι στο VAR) με 8,23. Τώρα με τον Ιωνικό, καλείται να είναι και γούρικος για τη νίκη! Θα είναι το τέταρτο παιχνίδι που του δίνει ο Κλάτενμπεργκ στην παρθενική του σεζόν στην μεγάλη κατηγορία.

-Ο ΟΦΗ δεν έχει δεχθεί γκολ στα τέσσερα τελευταία του ματς. Προσοχή όμως, το  62% των γκολ που έχει δεχθεί συνολικά, σημειώθηκαν στο πρώτο ημίχρονο, ενώ ο ίδιος έχει πετύχει το 36% των τερμάτων του στο πρώτο 15λεπτο (το ίδιο συνέβη και μετά το 75ο λεπτό), όπως και το 38% των γκολ που δέχθηκε.

-«Λάτρης» των ισοπαλιών στην φετινή του παρουσία στη Σούπερ Λιγκ, δείχνει να είναι και ο Ιωνικός.  Μετράει 4 ισοπαλίες στους οκτώ τελευταίους αγώνες του.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News