ΟΦΗ: Η νίκη τον περιμένει από τον Απρίλη στο "Γεντί Κουλέ"

Απόψεις
ΟΦΗ: Η νίκη τον περιμένει από τον Απρίλη στο "Γεντί Κουλέ"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Έχει κερδίσει τη Λαμία στην έδρα του και στα δυο παιχνίδια τους στη Superleague. - Μετράει τα 5 τελευταία ματς από πέρυσι χωρίς πανηγύρι νίκης στο σπίτι του – Σχολείο νέων διαιτητών βλέπει τον ΟΦΗ ο Κλάτενμπεργκ – Ντέρμπι φωτιά σε Ελλάδα και σε 4 τοπ πρωταθλήματα της Ευρώπης - «Σφηνάκια»

Δύο νίκες και μάλιστα συνεχείς μετρά ο ΟΦΗ στις τρεις αναμετρήσεις του με τη Λαμία στο Ηράκλειο για τη Superleague. Πέρσι τη νίκησε 2-0 και το 2020 με σκορ 3-0. Η ομάδα της Φθιώτιδας έφυγε νικήτρια από το Γεντί Κουλέ με 1-3 το 2019.

Προηγουμένως για τη Football League η φιλοξενούμενη της Κυριακής, είχε ξεκινήσει την παράδοση στη συνύπαρξη των δύο ομάδων σε κοινό πρωτάθλημα με νίκη (1-2) το 2017.

Στο τρέχον πρωτάθλημα ο ΟΦΗ έχει καταγράψει μία ήττα (ΠΑΟΚ) και δύο ισοπαλίες (ΑΕΚ, Αστέρας Τρίπολης), ενώ η Λαμία εκτός έδρας μία νίκη (Ιωνικός) και δύο ήττες (ΑΕΚ, Βόλος), έχοντας πετύχει τον ίδιο μέσο όρο στα γκολ (1.33), με τη Λαμία να έχει δεχτεί γκολ και στα τρία ματς ενώ ο ΟΦΗ στα δύο (ανέπαφη εστία με τον Αστέρα).

Συνολικά στο πρωτάθλημα έχει πετύχει 7 γκολ και έχει δεχτεί 8, ενώ η Λαμία 6-9.

Δεν είναι μόνο στα τρία ματς του τρέχοντος πρωταθλήματος (ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Αστέρας) χωρίς νίκη ο ΟΦΗ στο "Γεντί Κουλέ". Μετρώντας από την ουρά της περυσινής σεζόν, είναι πέντε με τα πλέι άουτ απέναντι στον Παναιτωλικό και τον Ατρόμητο. Η τελευταία νίκη του ΟΦΗ στην έδρα του πανηγυρίστηκε στις 3 Απριλίου επί του ΠΑΣ Γιάννινα με 2-1. Πάει καιρός...

"Γράφει" πάντως μακριά από την έδρα του, όπου παραμένει αήττητος με την πρώτη νίκη για φέτος. Νίκη με Παναιτωλικό, ισοπαλίες με Αρη και ΠΑΣ Γιάννινα, φέτος και πέρυσι, νίκες σε Λαμία, Λάρισα και ισοπαλίες σε Βόλο και Ριζούπολη στα πλέι άουτ, έχοντας δεχθεί μόλις ένα γκολ!

-Σχολείο για νέους διαιτητές βλέπει τον ΟΦΗ ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ κάτι που χρησιμοποιεί, απέναντι σε μεσαίους αντιπάλους. Έτσι βλέπουμε τώρα τον Περράκη να παίρνει σειρά με τη Λαμία, μετά τον Γκάμαρη με τον Αστέρα, τον Αγγελάκη με τα Γιάννινα και τον επαναφερόμενο Γρατσάνη στο Αγρίνιο. Μένουν ακόμη οι Τσακαλίδης, Ζαμπαλάς και Τσέτιλας.

-Καλό ή κακό; Μάλλον προς το καλό, αν θυμηθούμε τις διαιτησίες τους… Αλλά ο χρόνος θα δείξει. Σειρά έχει ο Περράκης από τον Σύνδεσμο Αθηνών…

-Μπορεί να είναι μπροστά το ντέρμπι Ολυμπιακού-ΠΑΟΚ και εδώ η μάχη του ΟΦΗ με τη Λαμία, αλλά υπάρχουν έξτρα ποδοσφαιρικοί λόγοι που μπορούν να μας κάνουν να ακυρώσουμε άλλα σχέδιά μας για την Κυριακή.

Στην Premier League παίζουν Μαν Γιουνάιτεντ - Λίβερπουλ, στη La Liga Μπαρτσελόνα -Ρεάλ, στη Serie A Ίντερ - Γιουβέντους και στη Ligue1 Μαρσέιγ - Παρί Σεν Ζερμέν! Για όσους ακολουθούν και τις γεωπολιτικές αναμετρήσεις υπάρχει και το Πακιστάν – Ινδία!

-Πολλοί περιμένουν δηλώσεις Μαρινάκη, μετά το ντέρμπι Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ, αν ο Τουρκικής καταγωγής Γερμανός άρχοντας Ντενίζ Άιτκεν, που θα το διευθύνει, λάβει υπόψη του στη διαιτησία του τις δηλώσεις του για την «Πόλη μας», μετά το ματς του Ολυμπιακού με την Φενερμπαχτσέ.

Ζεράρ Πικέ έπιασε πλέον τον Ρομπέρτο ​​Κάρλος ως τον αμυντικό με τα περισσότερα γκολ στην ιστορία του Champions League. Σκορ: 16-16.

-Η FIFA εκτιμά βάσει των προτάσεων για τα διεθνή ημερολόγια που γράφουμε σε προηγούμενο άρθρο, ότι ως τώρα, π.χ.  ο Λιονέλ Μέσι ταξίδεψε περίπου 324.000 χιλιόμετρα μεταξύ 2014 και 2018. Την ίδια περίοδο, ο διεθνής με την Κόστα Ρίκα, Μπράιαν Ρουίζ, έκανε έως και 377.000 χιλιόμετρα.

Αν οι Συνομοσπονδίες συμφωνήσουν με μία τις προτάσεις της, οι Αφρικανοί παίκτες όπως ο Σάντιο Μανέ θα κάνουν 272.000 χιλιόμετρα, ο Ιάπωνας διεθνής Μακότο Χασέμπε θα διανύσει 314.000 χιλιόμετρα και ένας Ευρωπαίος παίκτης όπως ο Χάρι Κέιν θα χρειαστεί να

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News