ΟΦΗ: Το ματς με τη Λαμία, "θέλει" τρίποντο

Απόψεις
ΟΦΗ: Το ματς με τη Λαμία, "θέλει" τρίποντο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η διαδρομή του πρωταθλήματος φτάνει στο σημείο που καθορίζει τους δείκτες... Το διάστημα συλλογής βαθμών είναι μπροστά του... Η Λαμία είναι επικίνδυνη

Το ματς με την Λαμία είναι πολύ σημαντικό για τον ΟΦΗ, που μετά το διπλό στο Αγρίνιο, χρειάζεται να ρίξει τα θεμέλια για νίκες στην έδρα του.

Η πρώτη νίκη (μετά τα ματς με ΑΕΚ, Αστέρα και ΠΑΟΚ, που απέφεραν δύο βαθμούς), γίνεται κατά κάποιο τρόπο επιτακτική, αφού θα ενισχύσει τον παλμό και τη δυναμική του για τη συνέχεια. Το κύριο κοινό τους είναι ότι και οι δύο ομάδες έχουν από μία νίκη στο πρωτάθλημα εκτός έδρας (η Λαμία στη Νίκαια με τον Ιωνικό).

Όπως επίσης ότι έχουν περάσει από δύσκολο πρόγραμμα, ο ΟΦΗ (με Άρη ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Γιάννινα) και η Λαμία (με Άρη, ΑΕΚ, Ολυμπιακό και Βόλο), αλλά με την κρητική ομάδα να υπερέχει με συγκομιδή τριών επιπλέον βαθμών.

Σίγουρα η ομάδα του Νιόπλια, θέλει να δυναμώσει τις αποδόσεις της από το ματς της Κυριακής, έχοντας να σκεφθεί τη συνέχεια με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο.

Συν τοις άλλοις, οι αγωνιστικές που έπονται μέχρι το κλείσιμο του πρώτου γύρου, προκαλούν για συλλογή βαθμών, αφού μετά από τον Ολυμπιακό (προτελευταία αγωνιστική του γύρου) θα έχει κατά σειρά, Άρη, ΑΕΚ…

Έχει λοιπόν βαρύτητα η νίκη με την δυνατή αγωνιστικά Λαμία μέσα στο σπίτι…

Ο ΟΦΗ δεν έχει ακόμη σκοράρει στην έδρα του στο πρώτο ημίχρονο (0-3), ενώ στο δεύτερο έχει θετικό συντελεστή (4-3), με όλα τα γκολ του να επιτευχθεί στο τελευταίο τέταρτο του αγώνα.

Με τη Λαμία που επιμένουμε, θέλει προσοχή, δίνεται η ευκαιρία και για το πρώτο προβάδισμά του στο σκορ μέσα στην έδρα…

11+1 «Σφηνάκια»

-Ο Αντώνης Πετρόπουλος, που πέρασε και από τον ΟΦΗ αποφάσισε να κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια. Ο «Πετρογκόλ», που πέρασε και από τη ΑΕΚ, πανηγύρισε ένα double με τον Παναθηναϊκό το 2010, ενώ, συνολικά, στην καριέρα του πέτυχε 61 γκολ σε 240 εμφανίσεις.

«Παρόλο το ψιλόλιγνο σκαρί μου είχα το ένστικτο να είμαι στο σημείο που έπρεπε για να σπρώξω την “αγαπημένη” στο πλεχτό…» (Ένα μικρό κομμάτι από την ανάρτησή του)

-Το ενδιαφέρον του πρωταθλήματος της Superleague, είναι αντικειμενικά αυξημένο, αφού εκτός του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ που τα τελευταία χρόνια είναι στις ομάδες που το διεκδικούν, εμφανίζονται καλύτεροι τόσο η ΑΕΚ, όσο και (πολύ) ο Παναθηναϊκός.

-Ο Παναθηναϊκός κινδυνεύει με αποκλεισμό της έδρας του από δυο έως τέσσερις αγωνιστικές. Σημαίνει ότι ο ΠΑΟΚ μπορεί να παίξει δεύτερο ντέρμπι στην Αττική χωρίς κόσμο... Η δίωξη προφανώς για το ματς με τον Ιωνικό, βασίστηκε σε συμπληρωματική έκθεση της αστυνομίας, καθώς στα επεισόδια έξω από τη θύρα 14 τραυματίστηκε αστυνομικός. Αλλά για επεισόδια εκτός γηπέδου δεν προβλέπεται το κλείσιμο της έδρας. Εκτός αν θεωρηθεί περιβάλλον χώρος της Λεωφόρου. Για να δούμε…

-Υποχώρηση κατά μία θέση για την Ελλάδα στο FIFA ranking, (47η), αφού την πέρασε η Αίγυπτος που σημείωσε μεγάλη άνοδο στη συγκομιδή της, προσθέτοντας 13,23 βαθμούς. Η χώρα μας έχασε 0,6 βαθμούς και πλέον έχει 1.434,83.

-Συναρπάζει το Τσάμπιονς Λιγκ, και πολλοί από τους θαυμαστές του Ρονάλντο, θέλουν από ένα κομμάτι του! Το νέο ρεκόρ με το γκολ της νίκης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, δεν ξανάγινε! Η Αταλάντα 38η ομάδα κόντρα στην οποία ο σούπερ Πορτογάλος  βρίσκει δίχτυα.

- Το πάθος δεν σβήνει ποτέ. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχει τα περισσότερα νικητήρια γκολ στην ιστορία του UCL. Ο Μέσι είναι πολύ κοντά του: 42-39, αλλά κάποιοι έχουν λένε πως ο Ρονάλντο φοβάται να αποσυρθεί, ξέροντας ότι ο Μέσι είναι λαστιχένιος και μπορεί να σβήσει το Ρεκόρ του!

-Έπαιξε πολύ το ερώτημα.: Μέσι, Σαλάχ ή Ρονάλντο: Ποιανού η απόδοση στο Champions League ήταν καλύτερη;

-Τα νέα συμβόλαια των Ανσού Φατί και Πέδρι στην Μπαρτσελόνα, έχουν ρήτρες αποδέσμευσης ύψους 1 δισ. ευρώ! Σκέψου να λάμψουν σε λίγα χρόνια!

-Ένοχος ο Μπενζεμά: Ο εισαγγελέας προτείνει ποινή φυλάκισης 10 μηνών με αναστολή για τον Γάλλο. Ο δικηγόρος του Βαλμπουενά υποστήριξε πως ήταν μεγάλη η ζημιά στον πελάτη του καθώς έχασε ένα Μουντιάλ και ένα Euro. (Σήμερα η απόφαση;)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News