ΑΕΚ: Το όραμα Μελισσανίδη μπροστά στην Αγιά Σοφιά!

Απόψεις
ΑΕΚ: Το όραμα Μελισσανίδη μπροστά στην Αγιά Σοφιά!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο στόχος να μπει η ΑΕΚ πρωταθλήτρια στο «Ναό» της, είναι το πιο λογικό και θεμιτό για τους φίλους της επίτευγμα. Οι υπέρ μεταγραφές της σεζόν από τον ηγέτη της, το κάνουν ως το επικρατέστερο κίνητρο…

Η τρέχουσα αγωνιστική σεζόν, είναι ιδιαίτερα σημαντική για την ΑΕΚ και τον Δημήτρη Μελισσανίδη, γιατί είναι μια χρονιά - όχημα προς την «Αγιά Σοφιά» που εκτιμάται ότι θα ανοίξει τις πύλες της στην επόμενη αγωνιστική περίοδο. Αντιλαμβανόμενοι την πάστα, τον «κοπή» και την εμπειρία του ηγέτη της ΑΕΚ, δεν μπορούμε παρά να μην βλέπουμε την υπερήφανη (προσωπική του) στόχευση να θέλει να οδηγήσει την ομάδα του στο ναό που θα φέρει διαχρονικά την υπογραφή του, ως πρωταθλήτρια με τον κόσμο της να ζει παραληρηματικές στιγμές.

Αυτό θέλει ο Μελισσανίδης για να ικανοποιήσει και να σφραγίσει το τελευταίο πέρασμά του από το κουμάντο της ΠΑΕ, με έναν κύκλο που θα αφήνει παντοτινά με ανεξίτηλα γράμματα το όνομά του στην ιστορία του «Δικέφαλου».

Τις τάσεις αυτές μαρτυρούν και οι δυνατές μεταγραφικές ενισχύσεις που έκανε φέτος, έχοντας μάλιστα προαναγγείλει επτά και πραγματοποιώντας 14! Αν αυτό συγκριθεί με τις επιφυλακτικές κινήσεις των περασμένων σεζόν από τον ίδιο ηγέτη, δεν αφήνει πολλά λογικά περιθώρια να μην καταλήξεις σε άλλη εκτίμηση από την παραπάνω!

Η ΑΕΚ προβάλλει φέτος ως ισορροπημένη και αγωνιστικά δυνατή. Φυσικά όλο αυτό το τέμπο κάνει το ματς της Κυριακής στο "Γεντί Κουλέ" ακόμη πιο απαιτητικό και για τον ΟΦΗ, που αναμένεται να φανεί ξανά με δυνατό πρόσωπο και ρεαλιστικό τρόπο αντιμετώπισης των αντικειμενικά δύσκολων σημείων της αναμέτρησης.

Και οι δυο ομάδες έχουν κάνει αρκετές αλλαγές και χρειάζονται χρόνο προκειμένου να μεστώσουν όλα τα νέα σημεία που θα τις κάνουν να ξεχωρίσουν σε αυτό το πρωτάθλημα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News