ΟΦΗ: Ο δρόμος που μας δείχνει να βαδίζει

Απόψεις
ΟΦΗ: Ο δρόμος που μας δείχνει να βαδίζει

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι ενισχύσεις που γίνονται παντού και περιμένουν την επιβεβαίωση Η ψυχοσύνθεση του νικητή και η αλληλεπίδραση με τους φιλάθλους του και το "Γεντί Κουλέ"...

Ο ΟΦΗ έχει δείξει ότι αξιοποιεί το δύσκολο μήνυμα της περασμένης αγωνιστικής περιόδου, έχοντας ενδυναμώσει τη διοικητική του γραμμή πυρός, την ομάδα αγωνιστικά μέσα από το «έδωσε και πήρε» και προπονητή εκείνον που αφύπνισε τις δυνάμεις να επιτύχουν πέρυσι τον στόχο από τα πλέι άουτ.

Πολύ σημαντικό που η φιλοσοφία έχει μεστώσει. Από το ποδόσφαιρο για το ποδόσφαιρο, στο ποδόσφαιρο που θέλει ποδοσφαιριστές μαχητές για το αποτέλεσμα.

Ο φίλαθλος κόσμος προσδοκά το καλύτερο στη σεζόν που έρχεται μέσα από όλες τις κινήσεις που ουσιαστικά επικεντρώνουν την ουσία στο ανανεωμένο με ποιοτικούς ποδοσφαιριστές ρόστερ σε όλες τις γραμμές, υπό την καθοδήγηση του Νίκου Νιόπλια. Με τη δουλειά να συνεχίζεται και την αγορά των ελεύθερων να μην μένει αδιάφορη.

Αυταπόδεικτα το μήνυμα έχει ληφθεί. Το αποδεικνύουν οι αλλαγές (ποσοτικά και ποιοτικά) που έχουν γίνει, γνωρίζοντας ωστόσο ότι στο ποδόσφαιρο μένει να αποδειχτεί, στον μαραθώνιο του πρωταθλήματος.

Για τον ΟΦΗ της σεζόν 2021-22, θα μετρήσει επίσης πολύ σημαντικά η δημιουργία νέας ψυχοσύνθεσης στην ομάδα που θα την κάνει πιο δυνατή και διεκδικητική, αφήνοντας πίσω την εμπειρία και τη γλώσσα της προηγούμενης περιόδου.

Στο φιλικό με τον Εργοτέλη, ίσως είχαν περισσότερη ουσία οι παρουσίες ποδοσφαιριστών με χαρακτηριστικά που εμπνέουν ποδοσφαιρικά και μπορείς να περιμένεις διαφορές, απ’ όσο καθαυτή την γενική εικόνα και το αποτέλεσμα του φιλικού. Γκαγιέδος, Λάμπρου, Ντουρμισάι, Πασαλίδης κ.ά.

 Έχει όμως σημασία το ξεκίνημα στην πρεμιέρα, όπου ο Νιόπλιας απέναντι στον Άρη, θέλει τους πάντες να είναι έτοιμοι για  μάχη που θα δίνει διαπιστευτήρια, με το Γεντί Κουλέ και τον φίλαθλο κόσμο να ξαναβρίσκουν την έκφραση που τους αξίζει…

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News