Από τον Ροναλντίνιο και τον Μέσι το νούμερο 10 της Μπαρτσελόνα στον Φατί!

Απόψεις
Από τον Ροναλντίνιο και τον Μέσι το νούμερο 10 της Μπαρτσελόνα στον Φατί!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μόλις 18 ετών και εξακολουθεί να αναρρώνει από τραυματισμούς, ο Ανσού Φατί αποτελεί ήδη μέρος της ιστορίας της Μπαρτσελόνα για τα ρεκόρ του...

Στην Μπαρτσελόνα δηλώνουν ότι ο Φατί είναι ο τέλειος παίκτης που μπορεί να καλύψει το τεράστιο κενό που άφησε ο Μέσι. Ο Ανσού Φατί θα φορέσει τη φανέλα με το νούμερο 10 στην Μπαρτσελόνα μια διάσημη φανέλα που φορούσαν στο παρελθόν θρύλοι όπως ο Λίο Μέσι, ο Ροναλντίνιο και ο Ριβάλντο.

Παρά το γεγονός ότι είναι μόλις 18 ετών και εξακολουθεί να αναρρώνει από τραυματισμούς, ο Ανσού Φατί αποτελεί μέρος της ιστορίας της Μπαρτσελόνα για τα ρεκόρ του. Μόλις έξι ημέρες μετά το ντεμπούτο του στην πρώτη ομάδα έγινε ο νεότερος παίκτης που σκόραρε ποτέ στο πρωτάθλημα για την Μπαρτσελόνα.

Ο Φατί αυτή την περίοδο αναρρώνει έχοντας μείνει εννέα μήνες εκτός δράσης. Είχε τραυματιστεί σοβαρά στο γόνατο σε αγώνα με τη Ρεάλ Μπέτις τον περασμένο Νοέμβριο. Σύμφωνα με τον Ρόναλντ Κούμαν «Υπάρχει ακόμα πολύς δρόμος για να μπορέσει ο Φάτι να αγωνιστεί στο υψηλότερο επίπεδο».

Η ευθύνη του είναι τεράστια, ενώ αξιοσημείωτες ήταν  κάποιες προτάσεις ότι ο έφηβος μέσος Πέδρι θα μπορούσε να πάρει αυτόν τον εμβληματικό αριθμό. Η φανέλα έμενε κενή από τότε που έφυγε ο Λιονέλ Μέσι για την Παρί Σεν Ζερμέν. Σε βίντεο που κυκλοφόρησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης χτες, ο Φάτι, ο οποίος φορούσε τη φανέλα με το νούμερο 22, παρουσιάστηκε με τον νέο αριθμό φανέλας του για τη σεζόν 2021-22.

Από τον Ροναλντίνιο και τον Μέσι το νούμερο 10 της Μπαρτσελόνα στον Φατί! Δύσκολη φανέλα που απαιτεί επιβεβαιώσεις. Ο Ροναλντίνιο είχε άξιο διάδοχο...Τώρα χρειάζεται και αυξημένη τύχη... Το να χρειάζεται να σκοράρεις πάνω από 50 γκολ για πλέον των 15 σερί σεζόν, συν 20 και βάλε ασίστ για το ίδιο εύρος, ή να κερδίσεις 4 χρυσές μπάλες πριν τα 23 σου...

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News