Η χειρονομία του Κριστιάνο Ρονάλντο κόστισε στην Κόκα Κόλα 4 δισ δολάρια!

Απόψεις
Η χειρονομία του Κριστιάνο Ρονάλντο κόστισε στην Κόκα Κόλα 4 δισ δολάρια!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το αστέρι της Πορτογαλίας είναι γνωστό ότι είναι ένθερμος υποστηρικτής της υγιεινής ζωής και δεν είναι λάτρης των ανθρακούχων ποτών - Ο ρόλος του γιου του

Η αξία της Coca Cola έπεσε κατά τέσσερα δισεκατομμύρια δολάρια, καθώς ο Κριστιάνο Ρονάλντο αφαιρούσε δυσφημιστικά τα δύο μπουκάλια από τη θέση τους στη συνέντευξη Τύπου τη Δευτέρα, σύμφωνα με δημοσίευμα της Marca.

Το αστέρι της Πορτογαλίας είναι γνωστό ότι είναι ένθερμος υποστηρικτής της υγιεινής ζωής και δεν είναι λάτρης των ανθρακούχων ποτών όπως η Coca Cola.

Αφού έφτασε για τα καθήκοντά του στα μέσα ενημέρωσης πριν από το εναρκτήριο παιχνίδι Euro 2020 της Πορτογαλίας εναντίον της Ουγγαρίας, ο διάσημος επιθετικός κάθισε και στη συνέχεια έσπρωξε δύο μπουκάλια της Coca Cola στην άλλη πλευρά. Στη συνέχεια σήκωσε επιδεικτικά ένα μπουκάλι νερό.

Το μήνυμα ήταν σαφές και, εκτός από το ότι έγινε viral στα κοινωνικά μέσα, είχε επίσης αντίκτυπο στον οικονομικό κόσμο.

Οι μετοχές της Coca Cola μειώθηκαν από 56,10 δολάρια σε 55,22 δολάρια σχεδόν αμέσως μετά τη χειρονομία του Ρονάλντο , πράγμα που σημαίνει ότι η αξία της εταιρείας μειώθηκε από 242 δισ. δολάρια σε 238 δισ. δολάρια!

Αν κάποιος είχε αμφιβολία για τη δύναμη των λέξεων και των ενεργειών του Ρονάλντο, δεν μπορεί πλέον να πει ούτε λέξη!.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Ρονάλντο μίλησε εναντίον ανθρακούχων ποτών, αφού είχε πει προηγουμένως πώς προσπαθεί να αποφεύγει να τα καταναλώνει ο γιος του.

Ο ίδιος είχε αποκαλύψει ότι η διατροφή του αποτελείται από έξι μίνι γεύματα που απλώνονται όλη την ημέρα, με άφθονα φρούτα, λαχανικά και καθαρές πρωτεΐνες, όπως ψάρι ή κοτόπουλο μαγειρεμένα χωρίς λάδι.

Το αγαπημένο του πιάτο, ένα πορτογαλικό κλασικό "Bacalhau à Brás", αποτελείται από στρώματα γάδου, κρεμμύδια, πατάτες με λεπτές φέτες και μαύρες ελιές πάνω από τα αυγά. Κυρίως, πίνει νερό - αν και αποκάλυψε ότι απολαμβάνει περιστασιακά ένα ποτήρι χυμό με πρωινό και κρασί στο δείπνο.

Όσον αφορά την προπόνηση, ο Ρονάλντο πιστεύεται ότι ασκείται για τρεις έως τέσσερις ώρες κάθε φορά, πέντε ημέρες την εβδομάδα και ασκείται με ένα μείγμα κάρδιο, βαρών και ποδοσφαίρου, για να διατηρείται σε άριστη φυσική κατάσταση.

Οκτώ ώρες ύπνου ανά διανυκτέρευση για να διατηρήσει τη «διανοητική του δύναμη» ολοκληρώνει τη ρουτίνα ενός από τους πιο κατάλληλους άντρες στον πλανήτη. Ωραίος!

Ο Ρονάλντο φροντίζει όλο και περισσότερο το σώμα του καθώς στοχεύει να συνεχίσει να παίζει στο υψηλότερο επίπεδο. Κάνει νέους αντιπάλους, αν και αυτή τη φορά δεν είναι στο γήπεδο. Αυτή τη φορά είναι ένας από τους κύριους χορηγούς της UEFA.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News