EURO 2020: Οι 13 σπουδαίοι παίκτες που δεν θα δούμε...

Απόψεις
EURO 2020: Οι 13 σπουδαίοι παίκτες που δεν θα δούμε...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι τραυματισμοί κράτησαν έξω μεγάλα ονόματα σε δέκα χώρες και θα δουν τη διοργάνωση από το σπίτι τους. Ποιοι είναι;

Δεν θα τους δούμε στο Euro 2020. Μερικοί σπουδαίοι παίκτες χάνουν την ευρωπαϊκή διοργάνωση αυτό το καλοκαίρι λόγω τραυματισμού. Εδώ είναι οι παίκτες που θα πρέπει να παρακολουθήσουν το τουρνουά από το σπίτι. Από τον Ζλάταν Ιμπραήμοβιτς, μέχρι τον Ντομινίκ Σαμποσλάι τον σταρ της Ουγγαρία.

Δείτε ποιοι είναι οι πιο σημαντικές απουσίες, ανά χώρα…

-Ισπανία: Ο δεξιός μπακ  Ντανιέλ Καρβαχάλ,  αντιμετωπίζει μυϊκό τραυματισμό. Ο νεαρός Ανσού Φατί, πλάγιος μεσοεπιθετικός της Μπαρτσελόνα, δεν μπόρεσε να ανακάμψει από τον τραυματισμό του μηνίσκου, τον οποίο αντιμετωπίζει από τον Νοέμβριο, έχοντας κάνει απανωτές επεμβάσεις. Ο  Λουίς Ενρίνκε άφησε έξω τον Σέρχιο Ράμος, ο οποίος υπέστη πολλαπλούς τραυματισμούς κατά τη διάρκεια της σεζόν με τη Ρεάλ, στην οποία πιθανότατα δεν θα συνεχίσει.

-Γερμανία: Ο τερματοφύλακας της Μπαρτσελόνα Μαρκ-Αντρέ τερ Στέγκεν, που θεωρείται ένας από τους καλύτερους τερματοφύλακες στον κόσμο  έχει υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση στο γόνατο.

-Γαλλία: Ο  Φερλάν Μεντί δεν συμπεριλήφθηκε στη γαλλική ομάδα. Ο αμυντικός της Ρεάλ αντιμετωπίζει πρόβλημα περιτονίτιδας. Ένας τραυματισμός στο γόνατο στο ματς  με το Καζακστάν, κράτησε έξω δυο μήνες τον Γάλλο επιθετικό από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

-Αγγλία: Ο τερματοφύλακας της Μπέρνλι Νικ Πόουπ έμεινε εκτός, λόγω τραυματισμού στο γόνατο. Ο Μέισον Γκρίνγουντ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τέθηκε εκτός Euro 2020 πριν ανακοινώσει τις τελικές του αποφάσεις ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ για την αποστολή, λόγω τραυματισμού.

-Ολλανδία: Ο ολλανδός σταρ Φίρχιλ φαν Ντάικ, κεντρικός αμυντικός στη Λίβερπουλ και αρχηγός της Εθνικής Ομάδας αποχώρησε από το Euro 2020 αφού δεν επέστρεψε εγκαίρως από τραυματισμό στο γόνατο.

Ο τερματοφύλακας της Βαλένθια Γιάσπερ Σίλεσεν έχασε μόλις το Euro 2020 μετά από θετικό τεστ στον κορωνοϊό και βρίσκεται σε απομόνωση. Ο Φρανκ ντε Μπερ, αποφάσισε να καλέσει τον γκολκίπερ της Αλκμάαρ, Μάρκο Μπιζότ.

-Σουηδία: Μεγάλο πλήγμα για τη Σκανδιναβική χώρα, χωρίς τον Ζλάταν Ιμπραήμοβιτς, ο οποίος είναι εκτός, λόγω τραυματισμού στο γόνατο.

-Πορτογαλία: Τον Απρίλιο, ο Πορτογάλος εξτρέμ της Γουλβς Πέντρο Νέτο υπέστη ρήξη χιαστού στο αριστερό γόνατό του. Που να προλάβαινε;

-Ιταλία: Ο Νικολό Τζανιόλο της Ρόμα δεν έχει αναρρώσει από τραυματισμό στο γόνατο. Έχει υποστεί δύο φορές μέσα στο 2021 ρήξη χιαστού και στα δύο γόνατα.

-Ουγγαρία: Ο σταρ της Ουγγαρίας Ντομίνικ Σομποσλάι δεν κατάφερε να ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού στη βουβωνική χώρα που τον ταλαιπωρεί από τον περασμένο Ιανουάριο. Ο 20χρονος μέσος της Λειψίας αποκτήθηκε τον Ιανουάριο από τη Σάλτσμπουργκ αντί 20 εκατομμυρίων ευρώ.

Πολωνία: Ο επιθετικός της Χέρτα Βερολίνου Κρίστοφ Πιάτεκ έχει σπασμένο αστράγαλο, οπότε θα χάσει το Euro 2020.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News