Μίλτο, ο Παράδεισος σε περιμένει...

Απόψεις
Μίλτο, ο Παράδεισος σε περιμένει...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Ανδρεανίδης, τίμησε τη φανέλα του ΟΦΗ και αγαπήθηκε από τους συμπαίκτες του - Ο Γκέραρντ τον πίστευε και τον προτιμούσε μέσα από έναν έντονο ανταγωνισμό στο κέντρο της άμυνας - Οι φίλοι του που δεν τον ξέχασαν ποτέ...

Δεν υπάρχουν λόγια... Μεγάλη στενοχώρια για το αντίο του Μίλτου Ανδρεανίδη. Θλίψη. Όπως σε κάθε στερνό αντίο ωραίων ανθρώπων που αγάπησε ο κόσμος, για τη μεγάλη τους καρδιά και το χαμόγελό τους που δεν ξεχνιέται ποτέ.

Ο Μίλτος ήταν πάντα αγαπητός ως ποδοσφαιριστής, φιλότιμος, μαχητής, υπεύθυνος στα καθήκοντά του, φίλος των συναδέλφων του και το αισθάνονται πολύ βαθιά μέσα τους ο Σαμαράς, ο Τσινός, ο Πατεμτζής, ο Σηφάκης, ο Γρηγόρης Παπαβασιλείου, ο Γκουλής, ο Ίσις και τόσοι άλλοι που φόρεσαν την ομιλίτικη φανέλα..

Ο Γκέραρντ που πάντα τον πίστευε και τον προτιμούσε μέσα σε έναν ανταγωνιστικό ρόστερ στο κέντρο της άμυνας, τον περιμένει εκεί ψηλά με αγάπη.

Δικαιωματικά και προς τιμή του, ο Γιάννης Σαμαράς τον αγκάλιασε με το που ανέλαβε την ποδοσφαιρική ευθύνη της ΠΑΕ, προσφέροντας του τον ρόλο του τιμ μάνατζερ στις αναπτυξιακές ομάδες της ΠΑΕ, ξέροντας την απόλυτη υπευθυνότητα του και την αγάπη του στο ποδόσφαιρο.

Σίγουρα θέλησε και να του προσφέρει το κίνητρο μιας ακόμη προσφοράς του στον αγαπημένο του ΟΦΗ, όταν ήδη είχε ανοίξει λογαριασμούς με θέματα υγείας στην καρδιά του.

Ο Μίλτος θα είναι πάντα μαζί μας να δίνει με το χιούμορ και την καλοσύνη του δύναμη να προχωράμε στους δύσκολους αγώνες της Ζωής.

-Καλό Παράδεισο Μίλτο!

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News