Στέλιος Μαλτεζάκης

ΟΦΗ: Ο Μπούσης, η εμπειρία και η νέα αφετηρία

Περιμένοντας τη συνέντευξη της Δευτέρας - Προσδοκώμενη η νέα αφετηρία, προς μια κατεύθυνση τελείως διαφορετική από τη παρούσα σεζόν - Η ευκαιρία ανασύνταξης και το ρόστερ

Η παρουσία του Μιχάλη Μπούση σε όλη τη διάρκεια της δοκιμασίας του ΟΦΗ στα πλέι άουτ, ήταν αυτονόητα σημαντική. Η κρητική ΠΑΕ διαθέτει ένα πρόεδρο παρασάγγας ξεχωριστό από άλλους της Superleague και αυτό έχει φανεί από μικρά και μεγάλα γεγονότα.

Μια σύγκριση με τις τοποθετήσεις του όσον αφορά το ελληνικό πρωτάθλημα, σε σχέση με τις αηδίες που εκφράζονται συχνά από  "συνεταίρους" της Λίγκας, αποτελεί από μόνη της ένα σπουδαίο κεφάλαιο που θα αποφέρει καρπούς, ίσως και για το ίδιο το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Γι' αυτό επιμένουμε να λέμε και να γράφουμε, ότι αξίζουν ανώτερα πράγματα ως επιλογή στην κρητική ομάδα, που όπως παντού, σχετίζονται άμεσα με τα αποτελέσματα.

Όσο μάλιστα ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ, συνδέεται βαθιά με τον κρητικό παλμό, τόσο θα γίνονται ακόμη περισσότερες ουσιαστικές προωθήσεις. Οι κινήσεις του και οι επενδύσεις του, είναι ολοζώντανη μαρτυρία.

Η φορά των πραγμάτων μάλιστα στην τρέχουσα σεζόν μέσα από το καρδιοχτύπι της παραμονής, δίνει μια νέα ευκαιρία υποχρεωτικής ανασύνταξης της τακτικής και της στρατηγικής από τα επιτελικά στελέχη και το πρώτο δείγμα, είναι αναμενόμενο στη συνέντευξη της Δευτέρας.

Οι εξελίξεις δηλαδή μέσα από τον απολογισμό, είναι -τουλάχιστον- σίγουρο ότι θα αφορούν μια νέα αφετηρία, προς μια κατεύθυνση  τελείως διαφορετική από τη σεζόν του μπαράζ και την παρούσα.

Φυσικά πρωτεύοντα ρόλο έχει η ποιότητα στο έμψυχο δυναμικό της νέας σεζόν, αφού τα κενά έχουν κράξει απανωτά φέτος τις θέσεις τους. Στο θέμα της τεχνικής ηγεσίας το θέμα το έχει πιστοποιήσει ο Νιόπλιας των χιλίων και βάλε παραστάσεων... Πριν από αυτόν, η έλλειψη εμπειρίας, κόστισε...

Ο ΟΦΗ δεν είναι ομάδα για πλιάτσικο και η ίντριγκα του προκαλεί αλλεργία. Ο ΟΦΗ είναι καθαρός ποδοσφαιρικός οργανισμός. Ζει και αναπνέει για το ποδόσφαιρο.

-Ξέρουμε πολύ καλά ότι ο Γιάννης Σαμαράς είναι αφοσιωμένος στην τέχνη του ποδοσφαίρου. Φέτος δεν του βγήκε. Φάνηκε και από την υπερπληθωρική στήριξη στην απειρία του Σίμου, μετά από τόσες παραιτήσεις και ήττες.

-Κάτι μας λέει, ότι η εμπειρία της σεζόν, του έχει αναπτύξει κυκλώματα προσαρμογής στον δείκτη του αποτελέσματος, εκεί που κομβικά απαιτείται..

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια