ΟΦΗ: Στο δρόμο που χάραξε ο Νιόπλιας...

Απόψεις
ΟΦΗ: Στο δρόμο που χάραξε ο Νιόπλιας...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Και στη Λαμία, ο ΟΦΗ ξέρει και μπορεί να φτάσει στο αποτέλεσμα που θα τον διασφαλίζει. Άσε τους άλλους να λούζονται με θεωρίες συνωμοσίας και να αναλώνονται σε αποκαλύψεις ευκαιρίας - Για τον ΟΦΗ προέχει το δικό του αποτέλεσμα στη Φθιώτιδα..

 Για τον ΟΦΗ, απέναντι στην Λαμία, την οποία νίκησε δύο φορές στην κανονική περίοδο του πρωταθλήματος, το κυρίαρχο είναι να ακολουθήσει πιστά το δρόμο που χάραξε από την αρχή των πλέι άουτ, ο Νίκος Νιόπλιας για την επίτευξη του επιδιωκόμενου αποτελέσματος.

Αυτή τη φορά ο ΟΦΗ θα βρεθεί στην έδρα μιας ομάδας που έχει επιτύχει απολύτως τον στόχο της παραμονής της και με γρήγορο τρόπο. Μάλιστα ο Γρηγορίου ανανέωσε την παρουσία του στον πάγκο της, για δύο ακόμη σεζόν.

Αυτονόητα ο Νιόπλιας, έχει προετοιμάσει την ομάδα του για έναν ιδιόμορφο τελικό, με στόχο να αφήσει σε άλλους τα σενάρια και τα μπερδέματα της τελευταίας αγωνιστικής των πλέι άουτ. Η συνείδηση και μόνο, της αποστολής είναι ικανή να οδηγήσει στο αποτέλεσμα, όπως συνέβη συντριπτικά στις μάχες που προηγήθηκαν.

Λαμία και ΟΦΗ έχουν ίδιες αποδόσεις στα πλέι άουτ. Από δύο νίκες και τρεις ισοπαλίες. Με τη Λαμία να μην έχει καμία νίκη στην έδρας της στη διάρκεια του τουρνουά (1-1 με Βόλο, 0-0 με ΑΕΛ), έχοντας συμβάλλει στη βαθμολογία με το σαρωτικό της πέρασμα 0-3 από το Αγρίνιο επί του Παναιτωλικού την πρώτη αγωνιστική.

Το πρώτο θετικό επίτευγμα για τον ΟΦΗ στα πλέι άουτ, είναι ότι δεν έχει δεχτεί γκολ στα τρία εκτός έδρας του παιχνίδια στα πλέι άουτ (Βόλος 0-0, Ριζούπολη 0-0, Αλκαζάρ 0-1).

Κι αν πριν από λίγο καιρό κάναμε διαρκή λόγο για τις συνεχείς ήττες, ή τις μη νίκες, τώρα μπορούμε να πούμε ότι ο ΟΦΗ προέρχεται από πέντε ματς χωρίς να έχει γνωρίσει την ήττα.

Πέρα από τις θεωρίες συνωμοσίας και τα "σόου"

Έχει γίνει συνήθεια να αποκαλούνται πονηρές οι τελευταίες αγωνιστικές που κρίνουν θέσεις στον βαθμολογικό πίνακα. Το έχουμε ζήσει να συμβαίνει και με «εκείνο» το ματς του ΟΦΗ στις Σέρρες, όπου η διαιτησία έκρινε το αποτέλεσμα και μαζί την κατηγορία (σε βάρος του), για να μην πούμε πως όλα είναι θεωρίες συνωμοσίας. Ενίοτε, συμβαίνουν... Και τώρα κυκλοφορούν διάφορα σενάρια...

Περιμένοντας σήμερα και τη συνέντευξη τύπου του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΑΕΛ, η οποία όπως γίνεται γνωστό θα περιλαμβάνει και άφθονο παρασκήνιο από τα τρέχοντα πλέι άουτ της Super League... Στη σκιά της αποκάλυψης ονοματεπώνυμων «εικονικών και πραγματικών αγοραστών της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα», ο στόχος είναι να συνδεθεί με αυτά, η παρούσα βαθμολογική θέση της ΑΕΛ για «περαιτέρω ενέργειες».

Για τον ΟΦΗ αυτό που έχει σημασία είναι να πάρει αυτό που του αξίζει στη Λαμία, για να κλείσει αυτό το τουρνουά με την άμεση παραμονή, έχοντας πολλά δείγματα να επικεντρώσει τις αγωνιστικές διορθώσεις του για την επόμενη μέρα.

-Καμία σχέση με το τώρα, η σύνδεση του αγώνα με την Λαμία με το Νιόπλια προπονητή του ΟΦΗ σε παλιότερες εποχές. Αν υπήρχαν wikki leaks, θα έβριθε ο νους του ανθρώπου από το παρασκήνιο που θα σάρωνε ακόμη και την Μπαρτσελόνα. Θυμάσαι καλέ Παπασταμάτη;

-Σοβαρές οι καταγγελίες της Ξάνθης όχι τόσο για τις πρωτόγονες κινήσεις παρενόχλησης της αποστολής της πριν το ματς με το Διαγόρα στη Ρόδο. Το είχαμε ζήσει ως άθλια πράξη, σε ένα από τα μπαράζ του ΟΦΗ στα Γιάννινα.

-Το πολύ σοβαρό είναι αυτό που υποστηρίζει ότι τα νερά που πήγαν στην ομάδα κατά την διάρκεια του αγώνα είχαν τρύπα και αναγκάστηκαν να μην τα πιούν, ενώ πήραν δείγμα για να στείλουν στο Χημείο του Κράτους! (Ο Έλληνας Γιάννης πάντως, τα έδινε χωρίς τρύπες πριν τα ματς).

-Σε μια εποχή που η Ποδοσφαιρική μας Ομοσπονδία, είναι υπό τις διαταγές του Ιάκωβου, με τους υπερμισθούς και τις υπερεξουσίες, ελέω αφέντη, αλλά -δυστυχώς- επί προεδρίας Θοδωρή. Το διαβάσατε το γράμμα του Μάκη Γκαγκάτση; Σκέψου πως ούτε ο "σύμμαχος" ΠΑΟΚ του Ιβάν, δεν αντέχει τα όσα γίνονται στην ΕΠΟ! Ένας μήνας, μόλις έχει περάσει από τις εκλογές...

-Παντού όπου κάναμε περιήγηση στον διεθνή τύπο να η εικόνα με την γκάφα του  Σιδηρόπουλου με το απορημένο πρόσωπο του Αγουέρο δίπλα στον τέταρτο αξιωματούχο... Φυσικά ο Κάιπερς με τα μπινελίκια στους παίκτες, μάλλον τον επέλεξε, για να έχει αστυνομική προστασία...

-Παντού ανοίγουν οι κερκίδες. Στη χώρα μας, οι "ειδικοί" το έχουν λίγο το φαινόμενο επιρροής του ποδοσφαίρου στις κοινωνίες...

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News