ΟΦΗ: Κατάσταση έκτακτης ανάγκης

Απόψεις
ΟΦΗ: Κατάσταση έκτακτης ανάγκης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αναμένοντας τις κινήσεις που θα είναι ικανές να αποτρέψουν το καταστροφικό πισωγύρισμα - Το σήμα κινδύνου ηχεί τρανταχτά - Η αποδοχή των ευθυνών για την κατρακύλα, επιβεβαιώνεται μόνο έμπρακτα... - Έπρεπε να περάσουν εννιά συνεχείς αγωνιστικές με ήττες για να πάρουν αποφάσεις;

Σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης ο ΟΦΗ, από την αδρανή αντιμετώπιση των λαθεμένων επιλογών της ηγεσίας του και την συνεχή ροή αρνητικών αποτελεσμάτων στο πρωτάθλημα.

Η ήττα από την ΑΕΛ, ήχησε δυνατά τις σειρήνες προκαλώντας εκπομπή SOS.

Στο "βαθύ κόκκινο" η ομάδα. Στον πάγο τα "μοντέλα". Προέχει ο αγώνας για την παραμονή του ΟΦΗ στη φυσική του εστία ("Superleague"), για να αποφευχθεί πισωγύρισμα, ικανό να προκαλέσει πρόσθετες παρενέργειες, από τον πόνο της πτώσης. Έργο δύσκολο να επιτευχθεί σε μια γενική ροή της ομάδας, που μοιάζει με νερόβραστη σούπα.

Εννιά σερί αγωνιστικές που κορυφώθηκαν το Σάββατο με ταπεινωτική ήττα από το "μοντέλο" του Κούγια, δεν γνώρισαν ούτε μία κίνηση βελτίωσης από τους ιθύνοντες του ανίσχυρου -από τα ίδια τα υλικά του- πρότζεκτ.

Το "άσε, έχει ο Θεός", έβαλε την ομάδα του ΟΦΗ στο έλεος, αναδεικνύοντας πρώτο θύμα τον Σίμο για την ατολμία να αναλάβει αποφασιστικά την ευθύνη, όταν οι καμπάνες άρχισαν να ηχούν έντονα και οι από πάνω αγρόν αγόραζαν... (Στην επόμενη ήττα από τη μέρα που είχε εκφράσει το αίτημα, έπρεπε να παραιτηθεί και για το δικό του συμφέρον)

Καλά η δεύτερη, ας πούμε και η τρίτη συνεχομένη ήττα... Έπρεπε να φτάσουν στις εννιά με την ομάδα να χάσκει στο χείλος του γκρεμνού για να αποδεχθούν τη μόνη ενδεδειγμένη στην περίπτωση κίνηση, ισχύος ηλεκτροσόκ;

Τώρα, με οκτώ παιχνίδια μπροστά είναι απαραίτητο να βγουν από τους κήπους της φαντασίας και να ενδυθούν λοκατζήδες. Μαχητές για πόλεμο, Όλοι. Οι παίκτες που το παράκαναν ως νταντεμένα μαθητούδια και μαζί (τους) οι λοχαγοί..

Σε οκτώ παιχνίδια κρίνεται ο στόχος. Πέντε εκτός (μαζί το τελευταίο της κανονικής περιόδου στο "Βικελίδης") και τρία στην "λεηλατημένη" φέτος έδρα του "Γεντί Κουλέ". Οκτώ ματς για την τελική κρίση, είτε με άμεση παραμονή, είτε -στην έσχατη- με την προτελευταία θέση του μπαράζ με τον δεύτερο της Superleague, που θα ακολουθεί -είθε- τον πρώτο Εργοτέλη...

Ο συναγερμός είναι ενεργοποιημένος...

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News