Ένα και να καίει, που λένε...

Απόψεις
Ένα και να καίει, που λένε...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η καθαρή πρωτιά του Εργοτέλη, οι υψηλές αβάντες σε ανταγωνιστή της ανόδου - Το "μη" κοινής αποδοχής της Κυβέρνησης στο παιχνίδι στην ΕΠΟ με Ζαγοράκη - Οι απροστάτευτες ομάδες κάτω από τη Superleague, από την πανδημία και το "μπαχαλάδικο"

-Ένα και να καίει! Το είχαμε καταγράψει για τον Εργοτέλη και τη Superleague 2 που έχει όπως είδαμε και πολλά "πούλμαν" σε ρόλο άμυνας στο τελευταίο ματς. Ρεαλιστική επιλογή του Κώστα Φρατζέσκου, αλλιώς ο Απόλλων Λάρισας θα έτρωγε τέσσερα και από νωρίς.

Μέχρι να μπει το γκολ της νίκης του Κόνραντ στο 75, δείτε αριθμούς που επιβεβαιώνουν τα παραπάνω για το Εργοτέλης - Απόλλων Λάρισας: Κατοχή: 68-32. Επιθέσεις 101-26. Σουτ στο τέρμα 4-0. Κόρνερ 12-1. Οφσάιντ 7-0. Κίτρινες: 1-5...

Για “Γιαννάκηδες” έκανε λόγο στην ανακοίνωση της κατά της διαιτησίας η ΠΑΕ Χανιά. Θα μπέρδευε πολύ αν έβαζε το επίθετο του προπονητή της... Πάντως στις λατρεμένες ομάδες των “εξυγιαντών”, που σύμφωνα με τα Χανιά ευνοούνται δεν εννοεί ούτε κατά διάνοια τον Εργοτέλη, κι ούτε κανείς μπορεί, επειδή είναι ο πρωταθλητής χειμώνα, γιατί εκείνος νικά με το σπαθί του.

Η φανερή πρόθεση του "Αγριόγατου" να ανεβάσει στη Superleague τον Ιωνικό, έχει καταντήσει μανία. Οι ομάδες της Superleague 2 που κάνουν τόσο μεγάλο αγώνα να σώσουν το πρωτάθλημα, έχουν απηυδήσει από το φαινόμενο, που αδικεί την καθαρή προσπάθεια των ανταγωνιστών.

Η "παράγκα" υπήρξε. Όπως υπήρξε και η "παράγκα νούμερο 2". -Τώρα υπάρχει η "παράγκα της εξυγίανσης";

Οι μέρες περνάνε για την κατάθεσης υποψηφιότητας προέδρου στην ΕΠΟ και η Κυβέρνηση, οφείλει να γνωρίζει ότι ένας Ζαγοράκης με εντεταλμένους "τρίτων" συμβούλους από τις "δικές μας" ΕΠΣ, δεν θα είναι ο πρώτος που θα πληρώσει άλλη μια σάπια πατάτα της ΕΠΟ.

Θα την φάει ολόκληρη η Κυβέρνηση που θα έχει ανεχθεί έναν υποψήφιο κοινής αποδοχής, με συμβούλους διαπλεκόμενης αποδοχής, που διάλεξε ο Πρωθυπουργός Κωνσταντίνος Μητσοτάκης.

Όπως ακριβώς οι Κοντονήδες και οι Βασίλειάδηδες του Τσίπρα, με τους Δρόσους και τους "δικούς μας προέδρους", για να μπορούν να ισχυρίζονται φίλοι και εχθροί ότι «το έκτρωμα Βασιλειάδη κατέστρεψε το ελληνικό ποδόσφαιρο» (Όπως λέει στην ανακοίνωσή του και το Σίτι).

Σύμφωνα με τους υπολογισμούς του Αιγάλεω, "26 μέρες πριν αρχίσει το express Πρωτάθλημα της Football League, βάσει του νομοσχεδίου του Υφυπουργού Αθλητισμού 16 από τις 20 ομάδες που συμμετέχουν στο πρωτάθλημα της Football League μαζί με τις δύο τελευταίες του πρωταθλήματος της Super League 2 απειλούνται με υποβιβασμό στη Γ’ Εθνική, χάνουν την επαγγελματική τους ιδιότητα, και διαλύονται 18 εταιρείες με 650 επαγγελματίες ποδοσφαιριστές, προπονητές, διοικητικοί υπάλληλοι οδηγούνται στην ανεργία".

Προσθέστε ακόμη ότι πρόκειται για "ένα πρωτάθλημα με μηδέν έσοδα με τηλεοπτικά 70% κάτω, χωρίς χορηγίες διαφημίσεις, κόσμο στην εξέδρα, χωρίς να μπορούν οι ομάδες να παίξουν ένα φιλικό μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος, και με την πανδημία στη κορύφωση της και με την υποχρέωση των ομάδων για συνεχή τεστ covid-19, με επιχειρήσεις κλειστές, 20 πρόεδρους να προσπαθούν να τηρήσουν το υγειονομικό πρωτόκολλο της Super League με μηδενικά έσοδα".

Λογικό να ζητάνε να τουλάχιστον την επόμενη μέρα των εταιριών τους.

Επιστρέφουμε στον Ζαγοράκη. Το ποδόσφαιρο τον επανέφερε στη Νέα Δημοκρατία. Είναι ευρωβουλευτής, αλλά χωρίς το κόμμα, αύριο δεν έχει Βρυξέλλες... Να μια εξήγηση, για το μπορώ και με τους βλαχοπρόεδρους, αν το θέλει ο αρχηγός...

-Το άλλο με τον Ντέμη, το ξέρεις; Είναι ενωτικός. Η σημαία (ΑΕΚ), σημαία, αλλά και η Δέσπονα εκπομπάρα στη Mega... (100% καλοπροαίρετο)

Το "μπαχαλάδικο" για τη Γ' Εθνική!

"Το μόνο σίγουρο είναι πως όσες δεν δηλώσουν συμμετοχή, τότε θα υποβιβαστούν!" Με όλη την άπλα του εκλεκτού αξιωματούχου, το μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ και πρόεδρος της ΕΠΣ Γρεβενών, Δημοσθένης Κουπτσίδης, δηλώνει την τιμωρία των ερασιτεχνικών συλλόγων της Γ΄εθνικής, που αδυνατούν να σηκώσουν κεφάλι από τις επιπτώσεις του κορωνοϊού.

Θα μπορούσε να έχει μια αξία η αλαζονική δήλωσή του, αν ο φορέας που εκπροσωπεί, έκανε μια έστω κίνηση οικονομικής στήριξης των «πληγέντων» συλλόγων, αντί να κουνάει αδιάφορα μαντήλι στις υπεραμοιβές των εξπέρ της υπεράσπισης των συμφερόντων των χαλίφηδων της πλαστής εξυγίανσης.

-Ο Ηρακλής ζητάει τη διεξαγωγή ενός γύρου στη Γ΄ εθνική και όλες οι ομάδες να ξεκινήσουν από το μηδέν χωρίς να μετρήσουν οι αγωνιστικές που έγιναν πριν την διακοπή. Ο ίδιος είχε δύο ήττες στα τέσσερα ματς που είχαν γίνει. Είναι να μην διαμαρτύρονται οι ομάδες, που είχαν καλές συγκομιδές; Μπαχαλάδικο!

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News