Ο Ντιέγκο Μαραντόνα και το προφητικό βίντεο-αποθέωση!

Απόψεις
Ο Ντιέγκο Μαραντόνα και το προφητικό βίντεο-αποθέωση!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δεν πέρασε ένας μήνας από τα 60ά γενέθλιά του και ταυτόχρονα του 50ού ντεμπούτου του στην Εθνική Αργεντικής και το Ισπανικό δώρο από 150 προσωπικοτήτων στο όνομά του

Το εκπληκτικό βίντεο που έκανε δώρο γενεθλίων των 60 χρόνων στον Ντιέγκο Μαραντόνα στις 30 Οκτωβρίου του τρέχοντος έτους, ο διάσημος Ισπανός Ρίκι Καστελάνος, καταφέρνοντας να συγκεντρώσει περισσότερες από 150 προσωπικότητες από τον κόσμο του ποδοσφαίρου και της ψυχαγωγίας, για να στείλει ένα συγχαρητήριο μήνυμα στον φίλο του Αρμάντο.

Ήταν μάλιστα την ίδια ημέρα η πεντηκοστή του επέτειος του ντεμπούτου του στην Εθνική Αργεντινής ως επαγγελματίας ποδοσφαιριστής.

Λες και ήταν μια θεία διαίσθηση για τον θάνατο του τεράστιου άσου. Το βίντεο μάλιστα που του αφιέρωσε είναι η πιο τρανατχτή απόδειξη, με μεγάλους σταρ όπως οι Τόρες, Κούμαν, Φαν Μπάστεν, Γκούλιτ, Κριστιάνο Ροναλντο, Φούτρε, Μαλντίνι, Μπαρέζι, Ρόσι, Ινιέστα, Τσάβι, Κασίγιας, Μπουσκέτς, Σιμεόνε, Μουρίνιο, Ζιντάν, Ντελ Μπόσκε, Ναδάλ, Χούλιο Ινγκλέσιας να παρελαύνουν ευχητήρια!

Κυριολεκτικά ένα ιστορικό ορόσημο που ήταν σχεδόν  αδύνατο να επιτευχθεί.

Σε ένα βίντεο που ονομάζεται ETERNAMENTE MARADONA, φτιαγμένο από τον Φράνσις Μαγκάν, βιντεογράφο του Ρίκι Καστελάνος, γνωστός για τη συνεργασία με προσωπικότητες όπως η Κάρμεν Λομάνα, η Αζουκάρ Μορένο, η Μαρ Σάουρα ή η Μελοντί μεταξύ άλλων διασημοτήτων, διασκεδάζει τον χρήστη για σχεδόν μιάμιση ώρα ακούγοντας τα κομπλιμέντα της Πελούσα και κάποιων ανέκδοτων στιγμών του, με εικόνες του Μαραντόνα από το ξεκίνημά του μέχρι τα τελευταία του παιχνίδια κατά την επιστροφή του στο πρωτάθλημα της Αργεντινής.

 ΟΙ 156 προσωπικότητες τον συγχαίρουν και οι περισσότεροι αναγνωρίζουν ότι είναι ο καλύτερος ποδοσφαιριστής σε όλη την ιστορία. Δείτε το:

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News