Στέλιος Μαλτεζάκης

ΟΦΗ: Γέλασαν και τ’ αυτιά των φίλων του

Βαριά ονόματα στη ρεκλάμα του σόου στο Βόλο, οι σκόρερ: Ντε Γκούζμαν, Σαρδινέρο, Νέιρα και Στάρτζεον! Το ολοφάνερα "κρυμμένο" άγχος της νίκης τους οδήγησε...

Καιρός ήταν να γελάσουν τόσο πολύ τα χείλη των φίλων του ΟΦΗ! Ίσαμε τ’ αυτιά, που λέμε!

Οι πανηγυρισμοί και οι αγκαλιές της χαράς σίγουρα δεν υπάκουσαν στα απαγορευτικά της εποχής, μόλις εμφανίστηκε τόσο ζωηρό, το κρούσμα της νίκης! Μπράβο! Δεν ήταν μόνο η «τεσσάρα», αλλά και τα καλούδια από τις κινήσεις πολλών παικτών που έδωσαν μέγα στίγμα.

Εντυπωσιακός ο ΟΦΗ και δεν χρειάστηκε μόλις δέκα λεπτά για να ξυπνήσει. Καν τυχαίο που έμεινε με δέκα ο Βόλος. Δείγμα Σαρδινέρο κι αυτό, να κερδίσει την κόκκινη, να πετυχαίνει γκολ και να παίρνει πέναλτι … Βαριά ονόματα στη ρεκλάμα του σόου, οι σκόρερ: Ντε Γκούζμαν, Σαρδινέρο, Νέιρα και Στάρτζεον!

Η αλήθεια είναι ότι το «Βολιώτικο» πέρασμα το είχαμε έμπνευση και το λέγαμε. Διαίσθηση, σε καιρούς ανάγκης επιτυχιών. Αλλά εκείνο που μας άρεσε πολύ βλέποντας το ματς, ήταν το ολοφάνερο «κρυφό» άγχος των ποδοσφαιριστών του ΟΦΗ, για τη νίκη. Τα παιδιά πήγαν μόνο με τη νίκη στο μυαλό τους, να υπερασπιστούν τη δουλειά τους και τη θέση τους στον πίνακα.

Απέναντι σε μια ομάδα που δεν παράτησε το παιχνίδι στο 0-2, ούτε με δέκα παίκτες.

Να σπάσουν τώρα οι αποστάσεις από νίκη σε νίκη. Από τις 20 Σεπτεμβρίου στη Λαμία, στις 23 Νοεμβρίου στο Βόλο, ήταν μεγάλη περίοδος. Η ενθαρρυντική εμφάνιση και το πρόγραμμα, αυξάνουν την πίστη για το καλύτερο στη συνέχεια.

Έτσι να δοξαστεί τόση δουλειά και να αναδειχθούν επιλογές από το καλοκαίρι. Δεν είναι ενθουσιασμός. Είναι πίστη και προσδοκία.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια