ΟΦΗ: Ξεπερνώντας το «Βολιώτικο» εμπόδιο

Απόψεις
ΟΦΗ: Ξεπερνώντας το «Βολιώτικο» εμπόδιο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το αποτέλεσμα της νίκης που μένει «φτωχό» σε αριθμούς στους πίνακες και η αισιόδοξη προοπτική του 4+2 ως το τέλος του πρώτου γύρου…

Επιστροφή στο πρωτάθλημα της Superleague και στον ΟΦΗ, με το βλέμμα στο Βόλο. Το ντουμπλάρισμα στις νίκες μένει μέγα ζητούμενο στις πρώτες οκτώ αγωνιστικές, που πέρασαν καταγράφοντας «μόνο μία», στη Λαμία από τις 20 Σεπτεμβρίου.

Ο Βόλος είναι στην πέμπτη θέση, έχοντας και ένα ματς λιγότερο (με τον Αστέρα Τρίπολης), και με σχετικές απώλειες ως γηπεδούχος, έχοντας ηττηθεί μόνο από τον Άρη και παραχωρώντας ισοπαλίες στον ΠΑΟΚ και στην ΑΕΛ. Κέρδισε μόνο τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Η συγκομιδή του στον πίνακα έχει υποστηριχτεί με τις νίκες του εκτός έδρας (Λαμία, Ατρόμητο) και την ισοπαλία με τον Παναθηναϊκό.

Δύσκολο ματς όσο κι αν ο Βόλος  επιστρέφει στην αγωνιστική δράση μετά από 23 μέρες και την καραντίνα των 12 ποδοσφαιριστών του που νόσησαν από τον κορωνοϊό και έχασαν προπονήσεις.

Ο ΟΦΗ ξέρει ότι πρέπει να ξορκίσει επιθετικά το στατιστικό δεδομένο που τον θέλει να δέχεται γκολ σε κάθε ματς που έχει δώσει ως τώρα στο πρωτάθλημα, για έναν λόγο παραπάνω ότι η παραγωγικότητά του δεν είναι πλούσια έχοντας πετύχει οκτώ γκολ σε ισάριθμες αγωνιστικές.

Στους επτά αγώνες του γύρου που απομένουν, Ο ΟΦΗ, θα ζητήσει την κατά το δυνατόν αποκατάσταση των απωλειών του.

Μετά τον Βόλο, θα παίξει διπλάσιους αγώνες στην έδρα του (4) από ό, τι εκτός έδρας (2), κάτι που μπορεί να τον επαναφέρει σε θετικούς δείκτες συγκομιδής, ειδικά αν προσπεράσει με επιτυχία το Βολιώτικο εμπόδιο  της Δευτέρας.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News