ΟΦΗ: Στροφές που θέλουν… μαξιλαράκια

Απόψεις
ΟΦΗ: Στροφές που θέλουν… μαξιλαράκια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πρόγραμμα απαιτήσεων έχει μπροστά της η ομάδα του Γιώργου Σίμου ως το τέλος του πρώτου γύρου – Τα ντέρμπι και η προοπτική ετοιμότητας του Ντε Γκουζμάν, ανεβάζουν τα θερμόμετρα...

Για τον ΟΦΗ ακολουθεί ένα απαιτητικό πρόγραμμα μέχρι το τέλος του πρώτου γύρου. Στα προσεχή 10 ματς θα παίξει από 5 αγώνες στην έδρα και μακριά από αυτήν. Ο βαθμός δυσκολίας είναι αυξημένος και τα μαξιλαράκια ασφαλείας, είναι απαραίτητα… στις κλειστές στροφές.

Όπως αυτή που είναι συνεχόμενη μπροστά του με Τρίπολη, ΟΑΚΑ και Γεντί Κουλέ με Ολυμπιακό.

Οι αντίπαλοι που θα υποδεχτεί ως γηπεδούχος,  έχουν ως τώρα συνδυασμένο μέσο όρο 0,90 πόντων ανά παιχνίδι στα εκτός έδρας,  ενώ  οι οικοδεσπότες που θα επισκεφτεί,έχουν μέχρι στιγμής  συνολικό μέσο όρο 1,47 πόντων ανά παιχνίδι στην έδρα τους .

Ο ΟΦΗ έχει μπροστά του:

-Δυο συνεχείς εξόδους με Αστέρα Τρίπολης και με ΑΕΚ. Υποδοχή του Ολυμπιακού και αμέσως αποστολή στο Βόλο. Δυο συνεχόμενα στο Γεντί Κουλέ με Γιάννινα και Απόλλωνα. Μετά εναλλάξ με Λάρισα(έξω), Άρη (μέσα), Παναιτωλικό (έξω), Λαμία (μέσα).

Μέχρι τώρα, στα πέντε πρώτα ματς, η νίκη στη Λαμία είναι οδηγός, ενώ η στατιστική δείχνει προσοχή στις εκπνοές των αγώνων του μετά τα γκολ-σοκ στις καθυστερήσεις που δέχτηκε σε δύο ματς, με Ατρόμητο και Παναθηναϊκό. Μπορεί να ήταν κι αλλιώς το αποτέλεσμα στην Τούμπα, αν του είχε καταλογιστεί το πέναλτι στο 1-0 με τον ΠΑΟΚ.

Περιμένοντας με ενδιαφέρον και την σταδιακή είσοδο του Ντε Γκουζμάν, που άρχισε μόλις προπονήσεις. Ως έχει τώρα το πρόγραμμα με ντέρμπι όπως με ΑΕΚ, Ολυμπιακό και Άρη, η εμπειρία και η κλάση του αναμένονται με ουσία.

Ο ΟΦΗ υπερέχει σε δύο σημεία του μέσου όρου επιδόσεων του πρωταθλήματος. Στα γκολ που πετυχαίνει ανά παιχνίδι που είναι 1.40 έναντι 1.32 του συνολικού (1.67 στην έδρα) και στις λιγότερες ήττες με 20% (0% στην έδρα) έναντι 32% του γενικού μέσου όρου. Ελέω Λαμίας έχει 1.50 πόντους ανά ματς εκτός έδρας (μέσος όρος πρωταθλήματος 1.07)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News