ΟΦΗ: Ο «οιωνός» από Λαμία σε Λαμία

Απόψεις
ΟΦΗ: Ο «οιωνός» από Λαμία σε Λαμία

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η επόμενη μέρα βρίσκει τον ΟΦΗ, με περισσότερο κέφι και συγκέντρωση για να βρει πιο σίγουρα κίνητρα για τις υψηλές πτήσεις που ταιριάζουν στη φιλοσοφία του, αλλά και για βελτιώσεις που είναι αναγκαίο να στρωθούν όσο πιο σύντομα γίνεται

Δυναμωτική ένεση για την πορεία της ομάδας ήταν η νίκη του ΟΦΗ στη Λαμία, μετά τον αποκλεισμό στην Ευρώπη και το «ισόπαλο» ξεκίνημα στην πρεμιέρα στο «Γεντί Κουλέ».

Με την παρθενική αυτή νίκη στην έδρα ενός «χαρακτηρισμένου» αντιπάλου, η ομάδα του Γιώργου Σίμου ανέβασε ισχυρά τους δείκτες της αυτοπεποίθησης της. Ίσως ήταν και σημαδιακό γεγονός, αφού στο τελευταίο τους παιχνίδι, που έγινε στο Ηράκλειο, είχε δώσει πέρυσι το ευρωπαϊκό εισιτήριο στον ΟΦΗ, σπάζοντας «κρητικά» και την παρθενιά στην προϊστορία τους. Όταν μάλιστα από τότε πέρασαν 11 αγωνιστικές για να δει από Λαμία σε Λαμία, το χρώμα της νίκης η κρητική ομάδα, δεν αποφεύγεται το… συναπάντημα.

Το απίστευτο γκολ με το οποίο προηγήθηκε χτες ο ΟΦΗ μέσα από τα φάλτσα της μπάλας και το γκολ της χαράς του Σαρδινέρο, ο πανηγυρισμός της επιτυχίας έγινε εμφατικός, όση τύχη κι αν συνόδεψε την ομάδα του Σίμου για την κατάκτηση των τριών βαθμών.

Πάνω απ’ όλα όμως μετά το «η νίκη είναι νίκη», μέτρησε η επικράτηση απέναντι σε έναν πολύ επικίνδυνο αντίπαλο, μέσα στην έδρα του που έδειξε προοπτική στο πρωτάθλημα, μέσα από τη συναρπαστική αναμέτρηση. Η ομάδα του Γιώργου Πετράκη, έδειξε εξαιρετικά στοιχεία με μέλλον, με εμφανή ποιότητα και δουλειά.

Η επόμενη μέρα βρίσκει τον ΟΦΗ, με περισσότερο κέφι και συγκέντρωση για να βρει πιο σίγουρα κίνητρα για τις υψηλές πτήσεις που ταιριάζουν στη φιλοσοφία του, αλλά και για βελτιώσεις που είναι αναγκαίο να στρωθούν όσο πιο σύντομα γίνεται. Αναμένοντας και τις νέες μεταγραφικές ενισχύσεις…

Ένα σέντερ φορ, ένα αριστερό μπακ και ίσως κεντρικό χαφ…

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News